spot_img

H Red Bull σκέφτεται σοβαρά τα team orders

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ξεκαθαρίζει πως η αυστριακή ομάδα θα επιδιώξει να κερδίσει τα μέγιστα από τους επόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Ο Max Verstappen έχει αποκτήσει ένα εξαιρετικά ασφαλές προβάδισμα στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών της Formula 1, έχοντας διαφορά 80 πόντων από το δεύτερο Charles Leclerc με 13 από τους 22 αγώνες να έχουν διεξαχθεί. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό αυτής της διαφοράς έχει προέλθει από τις ατυχίες του οδηγού της Ferrari από το GP Ισπανίας μέχρι και τον τελευταίο αγώνα στο Hungaroring. Ο Μονεγάσκος εγκατέλειψε τρεις φορές από την πρώτη θέση, δύο λόγω κινητήρα (GP Ισπανίας και Αζερμπαϊτζάν), ενώ στο GP Γαλλίας είχε οδηγικό λάθος που του στέρησε μία ακόμα πιθανή νίκη. Εκτός αυτών, σε 3 ακόμα περιπτώσεις (GP Μονακό, Μ. Βρετανίας, Ουγγαρίας) η κακή στρατηγική της Ferrari στέρησε ακόμα περισσότερους πόντους από τον οδηγό της.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Παρόλο που το προβάδισμα που έχει ο Max Verstappen είναι αρκετά μεγάλο, η ανταγωνιστικότητα της Ferrari δεν του δίνει απόλυτη άνεση μέχρι τη λήξη του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, η αυστριακή ομάδα δε θα αλλάξει τον τρόπο που προσέγγιζε τους αγώνες μέχρι τώρα το 2022.

«Η ομάδα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να πάρει τους μέγιστους πόντους σε κάθε ευκαιρία που θα έχουμε. Ο Max είναι σε μία πολύ δυνατή θέση στο Πρωτάθλημα οδηγών, όμως έχουμε δει πόσο γρήγορα μπορεί αυτό να ανατραπεί. Δεν είναι τίποτα δεδομένο. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες να γίνουν, ενώ έπεται και ένας αγώνας Sprint. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε τριήμερο όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα αυτή τη χρονιά και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους μέγιστους πόντους σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ίσως να μην ειπώθηκε ξεκάθαρα από τον Christian Horner, όμως είναι πολύ πιθανό σε κάποιο σημείο του Πρωταθλήματος να χρειαστεί ο Sergio Perez να βοηθήσει τον teammate του, Max Verstappen, να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξάλλου, ήδη σε 2 περιπτώσεις έως τώρα το 2022 δόθηκε εντολή στο Μεξικανό να μη δώσει μάχη και να αφήσει τον Ολλανδό να περάσει στην πρώτη θέση.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles