spot_img

H Renault θέλει το προσωπικό εθισμένο στις επιτυχίες

Ο Cyril Abiteboul έχει δει το ηθικό της ομάδας του να εκτοξεύεται στα ύψη και θέλει να δει την Renault σε ακόμα καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Το βάθρο του Daniel Ricciardo στο GP Άιφελ ήταν το πρώτο για την ομάδα από το 2011 και το GP Μαλαισίας. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν το καλύτερο δυνατό σε μια ημέρα όπου οι Lewis Hamilton και Max Verstappen ήταν άπιαστοι. Μάλιστα, ο Βρετανός έφτασε τις 91 νίκες και έφτασε τον Michael Schumacher στη κορυφή της λίστας.

Διαβάστε επίσης: Wolff: «Σταματήσαμε την εξέλιξη της W11 εδώ και αρκετό καιρό»

Ο επικεφαλής της ομάδας, Cyril Abiteboul αναγνωρίζει τον ενθουσιασμό που επικρατεί ανάμεσα στο προσωπικό και τους μηχανικούς. Τώρα θέλει το μομέντουμ να συνεχιστεί, καθώς θα είναι μια τεράστια ώθηση για την ομάδα.

Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Δεν είναι όμως ένα βάθρο το τέλος ενός ταξιδιού. Ως κατασκευαστής θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτό. Γνωρίζουμε το πόση δουλειά χρειάζεται για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά ακόμα 1000 άτομα που την αποτελούν. Χρειάζονται αυτό το συναίσθημα. Αυτή την ενέργεια. Τα περισσότερα άτομα που έχουν έρθει στην ομάδα είναι νέοι και δεν έχουν γευτεί νίκες ή βάθρα. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό και πρέπει να εθιστούν στις επιτυχίες. Και ναι, χρειάζονται ειδικές περιστάσεις ώστε να είμαστε τώρα στο βάθρο. Πρέπει να βρούμε ποια είναι τα προβλήματα μας.

Η Renault θα μετονομαστεί σε Alpine από το 2021, ενώ θα ενταχθεί στο δυναμικό της ο 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Fernando Alonso.

Ακούστε την εκπομπή για την F1 “Slipstream” με την ανάλυση του GP Άιφελ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles