spot_img

Κορωνοϊός: Θετικός ο Rossi, χάνει την Aragon

O Valentino Rossi δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα της Aragon, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έπειτα από σχετικό τεστ την Πέμπτη.

Ο Ιταλός βρίσκεται σε ένα πολύ κακό φεγγάρι στο MotoGP. Συνεχόμενες εγκαταλείψεις του έχουν στερήσει την ευκαιρία να διεκδικήσει αρχικά το 200ο του βάθρο. Επιπλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμα μια χρονιά που θα ολοκληρώσει δίχως να έχει κερδίσει αγώνα.

Η τελευταία χρονιά του 9 φορές Πρωταθλητή στην Yamaha οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Το πρωί της Πέμπτης ξύπνησε με πυρετό και πόνο στο λαιμό. Παρά το γεγονός πως το «γρήγορο» τεστ βγήκε αρνητικό, το κύριο τεστ επέστρεψε θετικό. Αυτό είναι ακόμα ένα πλήγμα για την Yamaha, καθώς 6 μηχανικοί της ομάδας δεν ταξίδεψαν στο Le Mans λόγω Covid-19.

Διαβάστε επίσης: H Renault θέλει το προσωπικό εθισμένο στις επιτυχίες

O Rossi έγινε ο πρώτος αναβάτης της κατηγορίας του MotoGP που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πλέον κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι σε θέση να πάρει μέρος στον δεύτερο αγώνα της Aragon. Ο ίδιος όμως ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή.

Είμαι στεναχωρημένος και εκνευρισμένος, διότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα να σεβαστώ τα πρωτόκολλα. Είναι όμως αυτό που είναι και δεν μπορώ να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή των γιατρών και ελπίζω να επιστρέψω δυνατά σύντομα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα αντικατασταθεί ο Rossi από άλλον οδηγό. Η Yamaha έχει επιλογές αναβατών που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του. Το μεγαλύτερο όνομα είναι φυσικά ο δοκιμαστής της ομάδας, Jorge Lorenzo. Μένει να δούμε αν μπορεί να περάσει από τεστ Covid-19 και να μπει εντός της «φούσκας» του MotoGP.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles