spot_img

H Rodin «κάρφωσε» ποια νέα ομάδα της F1 πήρε έγκριση

Σε σίριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται η επιλογή της ενδέκατης ομάδας στη F1 από την FIA, καθώς σύμφωνα με μία υποψήφια, μία συγκεκριμένη πήρε ήδη την έγκριση.

Πέντε ομάδες έθεσαν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή στον μαγικό κόσμο της Formula 1, τέσσερις από αυτές «κόπηκαν». Και όπως αποκάλυψε ένας… «χαμένος», αυτή που φέρεται έτοιμη να πάρει το χρυσό εισιτήριο εισόδου στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι η Andretti Global.

O λόγος για τον δαιμόνιο David Dicker, τον άνθρωπο πίσω από το project της Rodin Cars. Ο δισεκατομμυριούχος που έχει πάθος με τους αγώνες και το αυτοκίνητο, έχει ενώσει τις δυνάμεις του με την Carlin και αγωνίζονται στη Formula 3 με τη Rodin Carlin. Μάλιστα, στη δική του υποψηφιότητα ανέφερε πως η μία θέση οδηγού, θα πήγαινε στην Jamie Chadwick με την οποία έχουν συνεργασία.

Όμως ο David Dicker «έφαγε άκυρο» από τη FIA, όπως άλλωστε η νυν ομάδα της Formula 2, HighTech που είχε ισχυρή υποψηφιότητα αλλά και η ασιατική LKY SUNZ και η Formula Equal του Craig Pollock. Πράγμα που σημαίνει πως η εκλεκτή, είναι Andretti Global, η οποία βέβαια, μετά το πράσινο φως από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, θα πρέπει να γίνει αποδεκτή και από τη Liberty Media.

«Σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τις επιλογές της FIA. Εκτιμούμε την ευκαιρία που μας δόθηκε και ευχόμαστε τα καλύτερα στην Andretti για την επιτυχημένη υποψηφιότητά της. Η Rodin Cars παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να πιέζει τα όρια στο μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα συνεχίσει την αναζήτηση της αριστείας στους αγώνες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Προς το παρόν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού τηρεί σιγή ιχθύος.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. 

Προς το παρόν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού τηρεί σιγή ιχθύος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles