spot_img

Η απογοήτευση του Hamilton με τη Mercedes

O Lewis Hamilton έχει ένα συγκεκριμένο παράπονο από τη Mercedes και η γερμανική ομάδα δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε για να τον κάνει χαρούμενο.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η Mercedes-AMG δεν έχει τη δυνατότητα να παλέψει για το πρωτάθλημα της Formula 1. Η W14 είναι ένα δύστροπο μονοθέσιο που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Lewis Hamilton και George Russell.

Παρά τις προσπάθειες του εργοστασίου στο Μπράκλεϊ, η Mercedes δεν έχει δει ουσιαστική πρόοδο. Μετά τον αγώνα στη Σουζούκα, ο Hamilton τόνισε πόσο δύσκολη είναι η οδήγηση της W14, όμως ήταν χαρούμενος για το αποτέλεσμα που πήρε.

«Είμαι εξουθενωμένος. Παλεύω με το μονοθέσιο συνεχώς και δίνω τα πάντα για να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να φτάσω ψηλά στην κατάταξη. Ήθελα να είμαι μπροστά από τις Ferrari που είχαν μια αναβάθμιση στη Σουζούκα. Ήταν μια πολύ σκληρή μάχη και πήρα τους περισσότερους βαθμούς για την ομάδα μου στο πρωτάθλημα κατασκευαστών».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. 

Στην Ιαπωνία, η Mercedes ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τη Red Bull Racing σε απόδοση. Αυτό προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στον Hamilton και απογοήτευση με βάση την προσπάθεια που έχει καταβάλλει το Μπράκλεϊ τους τελευταίους 18 μήνες.

«Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι για όλο το προσωπικό στα εργοστάσιά μας για τη δουλειά που έχουν καταβάλλει. Έχουν όλοι δώσει τον καλύτερό τους εαυτό. Τριήμερα όπως αυτό της Σουζούκα είναι πολύ δύσκολα, είδικά όταν το μονοθέσιο είναι τόσο δύστροπο στην οδήγηση. Η αίσθηση που έχω είναι ίδια με πέρυσι. Έχουμε αναπηδήσεις και το μονοθέσιο γλιστράει πολύ. Είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε με δεδομένη τη δουλειά που έχουμε κάνει ώστε να πλησιάσουμε στην κορυφή. Κάναμε εξαιρετική δουλειά όμως για να βρεθούμε μπροστά από ένα μονοθέσιο της Ferrari».

Παρά το γεγονός πως στους τελευταίους αγώνες ο Hamilton έχει σταθερά το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο, παλεύει για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles