spot_img

H Sauber εξετάζει Honda και Mercedes για το 2018

Η Ελβετική ομάδα εξετάζει τις επιλογές της για προμήθεια κινητήρα το 2018, με τις Mercedes και Honda να βρίσκονται στη κορυφή της λίστας.

Το όνομα της Sauber είχε «παίξει» αρκετά την προηγούμενη σεζόν για να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα φοράει κινητήρες Honda στο grid πέρα από την McLaren. Όμως η Ελβετική ομάδα επέλεξε τους κινητήρες της Ferrari του 2016 για φέτος.

Όμως, η παρουσία του Pascal Wehrlein στη Sauber δίνει πάτημα στις φήμες να κάνουν λόγο για πιθανή συνεργασία με την Mercedes. Η Γερμανική ομάδα, είχε πέρυσι τοποθετήσει τον Wehlein και τον Ocon στη Manor, η οποία κατέρρευσε οικονομικά στο τέλος του περασμένου έτους.

Η τελική απόφαση πρέπει να παρθεί σύντομα, καθώς οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν μέχρι τις 6 Μαΐου τον προμηθευτή κινητήρα που θα έχουν για την επόμενη σεζόν.

Η επικεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συνομιλίες και με τις δύο πλευρές.

«Έχουμε συζητήσει με Mercedes και Honda. Αναφορικά με τους κινητήρες, η κατάσταση είναι ανοιχτή. Έχουμε δύο επιλογές και η απόφαση πρέπει να παρθεί νωρίς, γιατί θα υπάρχει καλύτερη εξέλιξη. Όμως δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποια απόφαση».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles