spot_img

H σύγκρουση Hamilton-Russell και η συγγνώμη του πρωταθλητή (vid)

Οι Lewis Hamilton και George Russell ήρθαν αντιμέτωποι με μία πολύ άσχημη στιγμή στο Grand Prix Κατάρ, με τον έναν εκ των δύο να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Μόλις στην πρώτη στροφή ολοκληρώθηκε το Grand Prix Κατάρ για τον Lewis Hamilton. Ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 συγκρούστηκε με τον teammate του στην Mercedes-AMG, George Russell. Ο μεν Hamilton αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, ο δε Russell τερμάτισε εν τέλει στην 4η θέση.

Ο χρυσός αλλά άτυπος κανόνας της Formula 1 είναι ένας: Μη συγκρουστείς με τον teammate σου. Στη Mercedes-AMG ξεκάθαρα απέτυχαν αυτόν το σκοπό στον εναρκτήριο γύρο του Grand Prix Κατάρ. O ένας είχε τη μαλακή γόμα ελαστικών και ο άλλος τη μεσαία γόμα ελαστικών, όμως δεν φάνηκε να έχουν κάποιο σχέδιο για να επιτεθούν στον -νικητή- Max Verstappen.

Έτσι, ο ένας δεν άφησε χώρο στον άλλο και στον ασύρματο αλληλοκατηγορήθηκαν. Ο ένας είπε πως ο teammate του τον χτύπησε, ενώ ο άλλος πως κοιτούσε μόνο τον Φερστάπεν και όχι τι γίνεται γύρω του και αν ο Hamilton (με τη σαφώς ταχύτερη γόμα) έκανε επίθεση. Γενικώς, κάτω από τη βάση στο γερμανικό «στρατόπεδο».

Πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας στο Κατάρ, ο Hamilton με ανάρτησή του στα social media έγραψε.

«Είδα το ριπλέι και είναι 100% δικό μου λάθος και παίρνω όλη την ευθύνη. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα και από τον George».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles