spot_img

Η Williams είναι και θα παραμείνει μια οικογένεια

Ο νέος επικεφαλής της Williams, Simon Roberts, διαβεβαίωσε πως η ομάδα θα είναι μια οικογένεια και η ιστορία της θα παραμείνει αναλλοίωτη. Βασικός στόχος η βελτίωση και όχι η αλλαγή στο δυναμικό.

Το 2021 ήταν μια αρκετά δύσκολη αγωνιστική σεζόν για την Williams. Τερμάτισε στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών δίχως κανέναν βαθμό. Πέρυσι, με την πώληση της ομάδας στην Dorilton Capital και την έξοδο των Frank και Claire Williams, ήρθε ο καιρός για αναβαθμίσεις. Η αλλαγή σελίδας της θρυλικής ομάδας περιλαμβάνει την ανάθεση του τίτλου CEO στον Jost Capito, με τον Roberts να αναλαμβάνει το αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Απώτερος στόχος των νέων επενδύσεων θα είναι η βελτίωση της ομάδας στο grid.

Έχουμε δημιουργήσει ένα επενδυτικό πλάνο, το οποίο επικεντρώνεται σε όσα μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε, ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή μας. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Έτσι, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το ιδανικό περιβάλλον στο οποίο εργάζεται η ομάδα. Τόσο εγώ, όσο και η Dorilton δεν πρόκειται να αλλάξουμε το κλίμα που επικρατεί στην Williams. Σε αυτό ακριβώς το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον είναι που επενδύουμε. Φυσικά θα γίνουν και κάποιες βελτιώσεις στο εργοστάσιό μας, όπως η αεροδυναμική σήραγγα. Το προσωπικό του εργοστασίου όμως θα μείνει όπως έχει και ήδη εργάζεται με πολύ δυνατούς ρυθμούς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με συζήτηση όλων των τελευταίων εξελίξεων από τον κόσμο της F1.

Μάλιστα, ο Roberts στην συνέχεια εστίασε στις καλές σχέσεις που έχουν κρατήσει με την οικογένεια Williams.

Παραμένουμε η ίδια ομάδα της Williams και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Εκτιμάμε όλα όσα έχουν πετύχει και έχουν επιδιώξει για το μέλλον της ομάδας. Θα τους έχουμε για πάντα στις καρδιές μας.

Το line-up των οδηγών παρέμεινε επίσης ίδιο για την νέα αγωνιστική σεζόν. George Russell και Nicholas Latifi έχουν επίσης τονίσει πως στοχεύουν σε μια πιο έντονη παρουσία στο πρωτάθλημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το Grand Prix Ισπανίας για τον ελληνικό αγώνα του automotonews.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles