spot_img

Hakkinen: «Το μυαλό του Hamilton δεν είναι στην F1»

O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Mika Hakkinen, μίλησε για τον Lewis Hamilton και τι πιστεύει πως έχει ο Βρετανός στο μυαλό του. 

Το μέλλον του Lewis Hamilton στη Formula 1 είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες. Όσο ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Mercedes-AMG, οι φήμες και τα σενάρια που τον θέλουν να αλλάζει ομάδα θα συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα «δυνατά» σενάρια είναι η πιθανή μετεγγραφή του στη Scuderia Ferrari, είτε ως teammate του Charles Leclerc, είτε του Carlos Sainz. Ο Hamilton δεν έχει αρνηθεί πως έχει σκεφτεί τον εαυτό του στα κόκκινα, όμως πάντα προτεραιότητα για εκείνον ήταν η Mercedes.

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Μαρανέλο και να κλείσει την καριέρα του στη Ferrari μίλησε ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Mika HAkkinen.

«Αν ο Χάμιλτον πάει στη Ferrari, τότε αυτό θα με εκπλήξει. Τα χρήματα είναι κίνητρο για τους οδηγούς; Ξεκάθαρα, αλλά υπάρχουν πολλά ρίσκα. Πιστεύω πως είναι απίθανο να πάει ο Hamilton στη Ferrari. Πάντα έλεγα πως όταν οι άνθρωποι μεγαλώνουν, τότε αλλάζει ο τρόπος σκέψης τους. Οι προτεραιότητες στη ζωή αλλάζουν. Ξέρω πως το μυαλό του Λιούις δεν είναι πια 100% στην F1. Η Formula 1 δεν είναι πια το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Δεν θα με εκπλήξει αν, τώρα που ο ανταγωνισμός με τη νέα γενιά είναι πολύ σκληρός και ο George Russell παίρνει καλά αποτελέσματα, η κατάσταση είναι δύσκολη στη Mercedes. Έχει τη δύναμη ο Λιούις να ξυπνά κάθε πρωί και να δίνει τα πάντα για να κερδίσει τον teammate του;».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles