spot_img

Hamilton: «Από τους χειρότερους αγώνες της καριέρας μου»

Ο Lewis Hamilton δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του σχετικά με την απόδοση που είχε στο φετινό Grand Prix Καναδά.

Για πρώτη φορά στο 2024 η Mercedes-AMG είχε μονοθέσιο το οποίο ήταν ικανό να της δώσει νίκη. Η W15 E-Performance είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και αυτό φάνηκε στο Grand Prix Καναδά.

Την ανάλυση του Grand Prix Καναδά και όλων όσων έγιναν στο Μόντρεαλ θα τα αναλύσουμε στην εκπομπή μας για την F1, απόψε Τρίτη 11/6 στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Το link μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ο George Russell τερμάτισε στην 3η θέση και ο Lewis Hamilton ήταν 4ος. Αμφότεροι πήραν το καλύτερο φετινό τους αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός πως πολέμησε για μια θέση στο βάθρο, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος μετά τον τερματισμό.

«Είχα πολύ κακή απόδοση το τριήμερο στον Καναδά. Στις κατατακτήριες ήμουν αργός, έγιναν και ορισμένα άλλα πράγματα, αλλά κατηγορώ περισσότερο τον εαυτό μου. Την Κυριακή έκανα έναν από τους χειρότερους αγώνες μου. Πολλά λάθη, αλλά αν είχα κάνει καλύτερες κατατακτήριες δοκιμές θα ήμουν σε πολύ καλύτερη θέση. Πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή και πάλι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Παρά το δύσκολο αγωνιστικό τριήμερο η αγωνιστική βελτίωση της Mercedes ήταν εμφανής. Ο Hamilton, ο οποίος έκανε τον ταχύτερο γύρο στον Καναδά, αναγνωρίζει την πρόοδο της ομάδας του παρά το κακό τριήμερο.

«Στα θετικά του αγώνα, θέλω να ευχαριστήσω όλους πίσω στο εργοστάσιο για την πρόοδο στο μονοθέσιο. Είναι ξεκάθαρο πως μπορούμε να δίνουμε πλέον μάχες. Αυτό είναι πολύ θετικό για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ξέρω πως έχουμε προγραμματίσει ορισμένες αναβαθμίσεις και η μάχη θα είναι κλειστή. Κάποια στιγμή θα πάρω καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το τριήμερο το μονοθέσιο ήταν ικανό να κερδίσει, γι’ αυτό νιώθω τόσο άσχημα».

Επόμενος αγώνας της Formula 1 είναι το Grand Prix Ισπανίας το τριήμερο 21-23 Ιουνίου στην πίστα της Βαρκελώνης, στην οποία είναι πολύ δυνατός ο Χάμιλτον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles