spot_img

Hamilton: «Δεν μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος»

Ο Lewis Hamilton ήταν υπερ-ευχαριστημένος από τη νίκη του στον Καναδά και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του με το αποτέλεσμα.

Ο Βρετανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα και με εξαιρετική, άρτια και γρήγορη οδήγηση πήρε πρώτος η καρό σημαία. Επιπλέον, ο Valtteri Bottas βρέθηκε στην 2η θέση και ολοκλήρωσε το 1-2 για την γερμανική ομάδα.

Πανηγυρίζοντας την 3η του νίκη στη σεζόν, ο Hamilton μίλησε για τον αγώνα.

«Ήταν ένα απίστευτο σ/κ και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, ειδικά για την ομάδα. Μετά το Μονακό, όλοι ξύναμε τα κεφάλια μας. Θέλαμε να δουλέψουμε και να αποδώσουμε καλά και το κάναμε. Σε αυτά τα 5 χρόνια που είμαι με την ομάδα, δεν έχω ξαναδεί τους μηχανικούς να δουλεύουν τόσο σκληρά ώστε να επιλύσουν τα προβλήματα που είχαμε και να αποδώσουμε ότι αποδώσαμε. Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για την Ferrari. O Valtteri έκανε εξαιρετική δουλειά και με το 1-2, η ομάδα πήρε πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Ο Hamilton είναι πλέον μόνο 12 βαθμούς πίσω από τον Vettel και τονίζει πως η ομάδα ξέρει προς τα πού θα κινηθεί στην εξέλιξη.

«Ήρθαμε εδώ και το μονοθέσιο επανήλθε εκεί που έπρεπε να είναι. Όμως δεν σημαίνει πως θα είναι έτσι κάθε φορά. Μπορεί να ήταν πολύ ωραία να κέρδιζα στο Μονακό, όμως είμαι χαρούμενος που ότι έγινε, έγινε τόσο νωρίς στη σεζόν. Μας βάζει σε μια πολύ καλή θέση για τη συνέχεια της σεζόν».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles