spot_img

Hamilton: «Δεν είναι το παν για εμένα οι αγώνες»

Ο Lewis Hamilton μετά από μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική σεζόν αποκάλυψε τις πραγματικές προτεραιότητες του ως οδηγός καθώς και πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα από την Formula 1.

Μετά την μεγάλη απογοήτευση του 2021, όπου ο Hamilton βρέθηκε μια ανάσα μακριά από τον 8ο τίτλο της καριέρας του, ο Βρετανός ήρθε αντιμέτωπος με μια επίσης απογοητευτική σεζόν το 2022. Η Mercedes-AMG σχεδίασε ένα μονοθέσιο κυριολεκτικά πρόκληση, το οποίο δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί στην κορυφή τις Red Bull Racing και Scuderia Ferrari.

Η γερμανική ομάδα έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την ερχόμενη σεζόν και ελπίζει να επιστρέψει στην μάχη του τίτλου. Ενώ οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, Mercedes και Hamilton δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου. Αν και οι δυο άκρες είχαν δηλώσει πως θα έχουν πάρει απόφαση σχετικά με την συνεργασία τους μέσα στον χειμώνα, ο Hamilton εξηγεί τους λόγους που καθυστερούν και ξεκαθαρίζει πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα ή την Formula 1.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αυτή την συζήτηση. Προς το παρόν δεν είχαμε τον χρόνο, γιατί ταξιδεύαμε εδώ και δυο μήνες. Η αλήθεια είναι κάποιες φορές ξυπνάς το πρωί και απλά λες δεν θέλω να συνεχίσω. Άλλες φορές πάλι ξυπνάς και σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορώ να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου και πολλά που θέλω να πετύχω ακόμα. Δεν θα είναι για πολύ ακόμα, αλλά σίγουρα σκοπεύω να μείνω στο χώρο.»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της Formula 1.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στη φετινή σεζόν. Όπως όμως υποστηρίζει και ο ίδιος στην συνέχεια, οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και τα πλάνα του ξεπερνούν τα όρια μιας πίστας.

«Για εμένα προσωπικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν είναι το παν. Όταν ήμουν πιο μικρός ή όταν μπήκα για πρώτη φορά στην Formula 1, τότε ναι ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Μόλις έγινα 30 και μετά κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό είναι να χτίζεις αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου. Τα άτομα που είναι πολύ σημαντικά στην ζωή σου. Αυτό είναι το πλάνο μου, γιατί στο τέλος μονό αυτές οι στιγμές σου μένουν. Φυσικά κάθε οδηγός θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του μ’ έναν τίτλο, όπως και εγώ».

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles