spot_img

Vettel: «Με τον Αλόνσο δεν ήμασταν ποτέ φίλοι»

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel μίλησε για τον επί χρόνια αντίπαλό του στην F1, τον Fernando Alonso, και τόνισε πως ουσιαστικά δεν τον γνωρίζει ως άνθρωπο.

Την προηγούμενη δεκαετία η αγωνιστική κόντρα μεταξύ των Sebastian Vettel και Fernando Alonso βρισκόταν στο επίκεντρο της Formula 1, με τους δύο οδηγούς να δίνουν μεγάλες μάχες την περίοδο που οδηγούσαν για τις Red Bull Racing και Scuderia Ferrari. O Γερμανός κέρδισε τον Ισπανό δύο φορές για τον τίτλο του πρωταθλητή της Formula 1, στον τελευταίο αγώνα των σεζόν του 2010 και του 2012.

Ο Vettel ήταν καλεσμένος στo πρόσφατο podcast της Formula 1 με τίτλο «Beyond the Grid» και μίλησε για τον Alonso ως αντίπαλο εντός πίστας.

«Τον θαυμάζω ως ανταγωνιστή. Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς οδηγούς, ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια που ήμασταν αντίπαλοι. Είχαμε πολύ μεγάλες μάχες για πρωτάθλημα το 2010 και το 2012. Είναι πιθανότατα από τις αγαπημένες μου εμπειρίες και αναμνήσεις. Η ένταση το πρωί πριν από το Grand Prix Βραζιλίας του 2012 ήταν το κάτι άλλο. Είχα τεράστια ένταση, πιστεύω και οι δυο μας είχαμε τεράστιο άγχος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 με τις τελευταίες εξελίξεις της Formula 1.

Παρά το γεγονός πως τον σέβεται ως οδηγό, ο Vettel δεν γνωρίζει τον Alonso ως άνθρωπο εκτός πίστας.

«Θεωρώ τον Fernando έναν σπουδαίο οδηγό. Έχει φοβερό φυσικό ταλέντο, τρομερή αποφασιστικότητα, έντονο αγωνιστικό ένστικτο και όλα αυτά δεν τα έχει χάσει. Είναι εμφανές πως λατρεύει να αγωνίζεται. Είναι παθιασμένος. Ως άνθρωπο όμως, δεν τον γνωρίζω. Δεν θα έλεγα πως δεν θα τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας, πιστεύω σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ποτέ όμως δεν έτυχε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, να χτίσουμε χημεία, να περνάμε χρόνο μαζί και να μιλάμε για θέματα εκτός αγώνων».

Η ζωή των δύο έμελλε να διασταυρωθεί σε ορισμένες ιδιαίτερες στιγμές. Ο Vettel αντικατέστησε τον Alonso στη Ferrari το 2015, ενώ ο Ισπανός είναι αυτός που αντικαθιστά τον Γερμανό στην Aston Martin το 2023.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles