spot_img

Hamilton: «Δεν κάναμε βήμα εμπρός»

Ο Lewis Hamilton δήλωσε, μετά το φινάλε των κατατακτηρίων, πως είχε «μία πολύ καλή επίδοση», έχοντας εξασφαλίσει την 6η θέση στη σειρά εκκίνησης του GP Μαϊάμι.

Η Mercedes είχε αρκετά βελτιωμένη εικόνα στις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Μαϊάμι, με τον George Russell να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο στο FP2. Το Σάββατο, όμως, η γερμανική ομάδα επέστρεψε στα γνώριμα, για το 2022, επίπεδα απόδοσής της. Η W13 εξακολουθούσε να εμφανίζει αρκετά προβλήματα στην οδήγηση και ο Russell δεν κατάφερε να προκριθεί στο Q3, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση. Αντίθετα, ο teammate του, Lewis Hamilton, μπόρεσε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα και, πιο συγκεκριμένα, στην 6η θέση.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξακολουθεί να πιστεύει πως το μονοθέσιο της Mercedes είναι πολύ δύσκολο στην οδήγηση. Για αυτό το λόγο, ήταν πολύ χαρούμενος με την επίδοσή του στις κατατακτήριες στο Miami International Autodrome, μιλώντας μετά τις κατατακτήριες.

«Είμαι σε γενικές γραμμές πραγματικά χαρούμενος με την επίδοση που είχα σήμερα (Σάββατο). Έκανα το καλύτερο που μπορούσα με το μονοθέσιο που έχω, το οποίο και είναι πολύ δύσκολο στην οδήγησή του. Ορισμένα media έλεγαν πως δεν έχω αρκετά καλή απόδοση έως τώρα. Εγώ, από την πλευρά μου, έκανα μία πολύ καλή δουλειά σήμερα (Σάββατο) και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Imola.

Οι άνθρωποι της Mercedes, ανάμεσά τους και ο Lewis Hamilton, αδυνατούν να εξηγήσουν τη διαφορά απόδοσης που είχε το μονοθέσιο συγκριτικά με τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

«Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση με το ρυθμό της Παρασκευής. Δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο φαινόταν να έχουμε περισσότερη ταχύτητα από αυτή που πραγματικά διαθέτουμε. Σήμερα (Σάββατο) ήταν έκπληξη που είδα να είμαστε τόσο πίσω στο FP3. Είχαμε λίγο άγχος ενόψει των κατατακτηρίων. Δε φαίνεται να κάνουμε κάποιο βήμα προς τα εμπρός, όμως απλά πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton εκκινεί από την 6η θέση στο GP Μαϊάμι, με τον George Russell να βρίσκεται αρκετά πίσω στη 12η θέση. Η Mercedes επιθυμεί να έχουν οι οδηγοί της ένα σταθερό αγώνα και να εκμεταλλευτούν τα όποια απρόοπτα μπορεί να εμφανιστούν στη διάρκειά του. Η εκκίνηση στο GP Μαϊάμι θα πραγματοποιηθεί στις 22:30 ώρα Ελλάδος. 

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles