spot_img

Hamilton: «Δεν περίμενα πως θα αντέξουν τα ελαστικά»

O Lewis Hamilton μίλησε για το GP Μεξικού και το γεγονός πως δεν ήταν σίγουρος πως τα ελαστικά του θα άντεχαν μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Μόλις 7 ημέρες μετά την απογοήτευση στο Grand Prix ΗΠΑ, ο Lewis Hamilton άφησε στο παρελθόν τα όσα έγιναν με τον αποκλεισμό του και πήρε μια φανταστική δεύτερη θέση στο Μεξικό. Ο Βρετανός εκκίνησε 6ος και έπρεπε να παλέψει σκληρά με τους αντιπάλους του ώστε να πάρει το άκρως πετυχημένο αποτέλεσμα. Μάλιστα, έπρεπε να διαχειριστεί και τη μεσαία γόμα ελαστικών, κάτι που έκανε περίφημα κόντρα στα προγνωστικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε και τον ταχύτερο γύρο και πήρε έναν επιπλέον βαθμό.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Hamilton μίλησε στον πρώην teammate του, jENSON bUTTON, για την εμπειρία του στο Autodromo Hermanos Rodriguez.

«Λατρεύω να έρχομαι στο Μεξικό. Μου αρέσει το φαγητό και ο κόσμος. Νιώθω φρέσκος. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πήραμε όμως ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος με την ομάδα μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα. Τα πήγαμε περίφημα όμως στο Μεξικό».

Όταν ο πρωταθλητής της Formula 1 για το 2009 τον ρώτησε σχετικά με τα ελαστικά, ο 38χρονος απάντησε.

«Δεν πίστευα πως θα αντέξουν τα ελαστικά μου. Προσπάθησα όμως να οδηγήσω ευγενικά και με φινέτσα. Σαν εσένα Τζένσον».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #127 για τον κόσμο της Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles