spot_img

O Leclerc δέχθηκε αποδοκιμασίες για την επαφή με τον Perez και απάντησε

O Charles Leclerc ήταν ο λιγότερο δημοφιλής οδηγός της Scuderia Ferrari μετά τον αγώνα στο Μεξικό, καθώς δέχθηκε αποδοκιμασίες από το κοινό.

Για μία ακόμη φορά ο Charles Leclerc δεν κατάφερε να μετουσιώσει μια pole position σε νίκη. Ο Μονεγάσκος της Scuderia Ferrari έφτασε τους 11 αγώνες που δεν κατάφερε να κερδίσει εκκινώντας από την 1η θέση, καθώς τερμάτισε 3ος στο Grand Prix Μεξικού.

Παρά το γεγονός πως η Ferrari είχε επιλέξει μια δυναμική στρατηγική ενός pit-stop, η κόκκινη σημαία λόγω της εγκατάλειψης του Kevin Magnussen τους άλλαξε τον αγώνα. Εν τέλει, δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε τον Lewis Hamilton, ο οποίος ήταν με τη μεσαία γόμα ελαστικών στο τελευταίο stint του GP.

Μην χάσετε την Τρίτη, 31/10 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream #128 με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ. 

Μετά το τέλος του αγώνα, δέχθηκε αποδοκιμασίες από το κοινό στο Autodromo Hermanos Rodriguez όταν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον Jenson Button: Ο λόγος ήταν η επαφή του με τον Sergio Perez στην εκκίνηση του αγώνα.

«Ουάου, πολλές αποδοκιμασίες. Δεν είχα πού να πάω. Ήμουν ανάμεσα στις δύο Red Bull και δυστυχώς ακούμπησα με τον Checo. Δεν είχα τι άλλο να κάνω. Έτσι έχει η ζωή. Το μονοθέσιό μου τραυματίστηκε και δυστυχώς τελείωσε ο αγώνας του. Τουλάχιστον μεγιστοποιήσαμε το αποτέλεσμά μας. Έτσι έχουν όμως οι αγώνες. Είναι κρίμα που τελείωσε έτσι ο αγώνας του Πέρεζ αλλά δεν έκανα τίποτα επίτηδες».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #127 για τον κόσμο της Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ.

Όταν ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 τον ρώτησε γιατί είχε έλλειψη ρυθμού στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Leclerc απάντησε.

«Δυσκολευτήκαμε λίγο με τη σκληρή γόμα. Ο Lewis ήταν πάρα πολύ δυνατός με τη μεσαία γόμα ελαστικών και είχε πάρα πολύ λίγη φθορά. Ήταν καλύτερος από εμάς σήμερα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles