spot_img

Hamilton: «Δύσκολος ο αγώνας στην Κίνα, ήμουν αργός, δεν τον απόλαυσα»

Ο Lewis Hamilton ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το Grand Prix Κίνας του 2007 έπειτα από μία πολύ καλή εμφάνιση στον Αγώνα Σπριντ.

Μπορεί να ξεκίνησε από τη 18η θέση όμως ο Lewis Hamilton κατάφερε να αναρριχηθεί στην κατάταξη και τερμάτισε στους βαθμούς, στην 9η θέση του Grand Prix Κίνας. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του και έκανε συνεχώς παράπονα στους μηχανικούς του.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 23/4 στις 9μμ, την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.

Από τη μετάδοση ήταν εμφανής η υποστροφή στην W15 του Hamilton και έγινε αντικείμενο συζήτησης και από τους τηλεσχολιαστές για το πόσο δύστροπο ήταν το μονοθέσιο. Ο 39χρονος παραδέχθηκε πως μετά τον Αγώνα Σπριντ έκανε αλλαγές στο στήσιμο της W15 που την έκαναν πιο δύσκολη στην οδήγηση.

Μετά το τέλος του Grand Prix Κίνας, ο Hamilton ρωτήθηκε σχετικά με το πώς έζησε τον αγώνα, με τον Βρετανό να αναφέρει.

«Δεν απόλαυσα πολύ τον αγώνα. Ήμουν πολύ αργός. Είχα μερικές μάχες οι οποίες ήταν καλές. Ήμασταν πολύ αργοί σήμερα. Είμαι ευγνώμων που τερμάτισα στους βαθμούς. Δεν περίμενα τίποτα παραπάνω σήμερα. Κέρδισα θέσεις αλλά μπορώ να πω ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έκανα αλλαγές στο στήσιμο του μονοθεσίου και πλήρωσα το τίμημα. Το μονοθέσιο λειτουργεί σε ένα πολύ μικρό παράθυρο και πίστεψα πως οι αλλαγές θα με βοηθήσουν. Σκοπεύω να μην ξανακάνω τέτοιες αλλαγές».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

Μιλώντας στο Sky Sports, o 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε πως η πρώτη αναβάθμιση της Mercedes θα έρθει στον επόμενο αγώνα στο Μαϊάμι.

«Έχουμε αναβάθμιση για τον επόμενο αγώνα. Θα πάω στο εργοστάσιο την επόμενη εβδομάδα για να στήσουμε το μονοθέσιο για το Μαϊάμι ώστε να έχουμε ένα καλύτερο τριήμερο».

Ο Hamilton έφυγε από την Κίνα με 9 βαθμούς συνολικά, ενώ στους τέσσερις πρώτους αγώνες είχε κατακτήσει συνολικά 10 βαθμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles