spot_img

Hamilton: «Η μονομαχία με τον Max θα είναι σκληρή, αλλά δίκαιη»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για την μάχη του με τον Max Verstappen και τόνισε πως ο αγώνας μεταξύ τους, αν και σκληρός, θα παραμείνει δίκαιος.

Ήδη από τους πρώτους αγώνες της σεζόν, οι δυο προβλεπόμενοι διεκδικητές του Πρωταθλήματος βρίσκονται στήθος με στήθος εντός πίστας. Ο αγώνας της Κυριακής στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας δεν έκρυβε εκπλήξεις. Παρά τις δυσκολίες, η στρατηγική της ομάδας απέδωσε και τα «Μαύρα Βέλη» κατάφεραν να τερματίσουν στο βάθρο με τον Lewis Hamilton στην 1η θέση και τον Valtteri Bottas στην 3η. Όπως τόνισε και ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, ήταν μεγάλη έκπληξη να πετύχουν pole position και ακόμα μια νίκη μόλις από τον τρίτο αγώνα στην σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 5 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο 7φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε μια από τις πιο συστηματικές εμφανίσεις του έως τώρα στο Πρωτάθλημα και κράτησε σταθερά πίσω του τον Verstappen. Σε πρόσφατες δηλώσεις μίλησε για τον μεταξύ τους ανταγωνισμό.

Πιστεύω προς το τέλος της σεζόν με τόσους αγώνες θα σιχαθούμε ο ένας τον άλλο, μιλώντας πάντα στο αγωνιστικό κομμάτι. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο ως οδηγοί, οπότε είναι φυσικό η μονομαχία μεταξύ μας να είναι σκληρή και παράλληλα δίκαιη.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Πορτογαλίας

Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» είδε τον χρόνου του να ακυρώνεται, έχοντας παραβιάσει τα όρια της πίστας, και να χάνει τον επιπλέον βαθμό. Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, μίλησε για το πόσο σημαντικοί είναι βαθμοί για την ομάδα και τους οδηγούς της.

Είμαι σίγουρος πως το Πρωτάθλημα θα κριθεί στο παραμικρό λάθος μέχρι το τέλος και είναι πολύ νωρίς να το κρίνουμε. Ο Max οδηγεί το μονοθέσιο στο έπακρο και είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε. Είμαστε μόλις οχτώ βαθμούς πίσω στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και ακόμα είμαστε στον τρίτο αγώνα, άρα ακόμα δεν υπάρχει μεγάλο άγχος. Το αποτέλεσμα θα κριθεί μακροπρόθεσμα και όχι από μεμονωμένους αγώνες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες θα βρεθούν στην πίστα της Catalunya για το GP Ισπανίας.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles