spot_img

Hamilton: «Ήμασταν πιο αργοί από τις Haas»

Ο Lewis Hamilton δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του μονοθεσίου στον αγώνα sprint στο Grand Prix Αυστρίας.

Στην εκκίνηση του Αγώνα Sprint ο 7φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήρθε σε επαφή με το μονοθέσιο του Pierre Gasly με αποτέλεσμα να πέσει στην 11η θέση. Από εκεί ξεκίνησε η προσπάθειά του να κερδίσει θέσεις και κατάφερε οριακά να μπει στην βαθμολογική 8άδα. 

Σε δηλώσεις του αναγνώρισε πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για εκείνο με τον καλύτερο τρόπο. 

«Στην πρώτη στροφή με έκλεισαν δυο μονοθέσια, το ένα κινήθηκε προς την μεριά μου και δεν είχα χώρο να το αποφύγω. Ήταν ένα ατυχές συμβάν και δεν απλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι.  Στην συνέχεια το ίδιο έγινε και στην στροφή 3, οπότε είμαι απλά ευγνώμων που κατάφερα να συνεχίσω μετά τον πρώτο γύρο. Από εκεί και μετά προσπαθούσα να φτάσω του υπόλοιπους αλλά δεν είχα ταχύτητα στις ευθείες οπότε απλά έμενα στην ίδια θέση». 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας.

Στους τελευταίους γύρους ο Βρετανός βρέθηκε κολλημένος πίσω από τις δυο Haas σε ένα από τα πλέον σύνηθες τρενάκια DRS. Η W13 E Performance δεν είχε την απαραίτητη ταχύτητα στην ευθεία και το προσπέρασμα στον Mick Schumacher άργησε να έρθει. Στο υπόλοιπο grid σημειώθηκαν λίγες αλλαγές και ο teammate του Hamilton, George Russel, τερμάτισε στην 4η θέση από όπου και εκκίνησε στον αγώνα.

Ο Hamilton δήλωσε επιφυλακτικός για τον αυριανό αγώνα. 

«Το μόνο που μπορώ να κρατήσω από τον αγώνα είναι πως είμαστε πιο αργοί από τις Haas και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Ευτυχώς αύριο θα έχω μόνο ένα από τα δυο μονοθέσια μπροστά μου στην εκκίνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγούμε από αυτό το τρενάκι του DRS για να κερδίσουμε θέσεις. Όπως και να έχει θα τα δώσουμε όλα». 

Δείτε το GP Κίνας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles