spot_img

Hamilton: «Ήμουν τόσο κοντά, χαρούμενος με τη δεύτερη σειρά»

Ο Lewis Hamilton ανέδειξε την πολύ μικρή διαφορά που είχε από το χρόνο της pole position, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από τη θέση που κατέλαβε στις κατατακτήριες του GP Σιγκαπούρης.

Το Q3 στις κατατακτήριες στην πίστα Marina Bay ξεκίνησε με το Lewis Hamilton να βρίσκεται στην κορυφή. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν περισσότερο από κοντά από κάθε άλλη φετινή διαδικασία κατατακτηρίων στην pole position, όμως στο τέλος αρκέστηκε στην 3η θέση. Ο Βρετανός απείχε μόλις 0,054s από τον πρωτοπόρο Charles Leclerc και 0,032s από το Sergio Perez και την πρώτη σειρά εκκίνησης.

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Lewis Hamilton, αφού χαιρέτησε το κοινό στις κερκίδες του Marina Bay Street Circuit, περιέγραψε την προσπάθειά του.

«Πίεζα τόσο πολύ, ήμουν πολύ κοντά, η προσπάθεια που κατέβαλα ήταν πολύ μεγάλη. Αυτοί (Red Bull Racing, Ferrari) είναι πάντα τόσο γρήγοροι, όμως σκέφτηκα πως ίσως με έναν τέλειο γύρο, κάτι που δεν είναι εύκολο, θα μπορούσα να παλέψω για την πρώτη θέση. Απλά δεν είχα αρκετή πρόσφυση στον τελευταίο γύρο, όμως είμαι ευγνώμον που βρίσκομαι στη δεύτερη σειρά εκκίνησης. Ευχαριστώ την ομάδα μου που συνεχίζει να προσπαθεί, εμείς απλά κρατάμε το κεφάλι χαμηλά, ελπίζουμε πως αύριο (αγώνας) θα είναι μία καλύτερη ημέρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ιταλίας. 

Ο Lewis Hamilton ρωτήθηκε αν διακρίνει κάποια πρόοδο στην πλευρά της Mercedes στους τελευταίους αγώνες και έμεινε, σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του GP Σιγκαπούρης.

«Δε γνωρίζαμε πόσο κοντά θα ήμασταν (σε Red Bull Racing και Ferrari) αυτό το τριήμερο. Ξέραμε πως το μονοθέσιο θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τη Monza (GP Ιταλίας), όμως δε γνωρίζαμε το πόσο κοντά θα βρισκόμαστε. Το γεγονός πως χάσαμε για τόσο λίγο είναι εντάξει. Απλά θα παλέψουμε εκ νέου αύριο (αγώνας)».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton βρίσκεται σε καλή θέση στη σειρά εκκίνησης του GP Σιγκαπούρης και θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει της 5 νίκες του Sebastian Vettel στην πίστα του Marina Bay.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles