spot_img

Hamilton: «Μισό δευτερόλεπτο ταχύτερη η Ferrari»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Ferrari έχει μέχρι στιγμής το πάνω χέρι στην απόδοση και τη χρήζει ως φαβορί για την έναρξη της σεζόν.

Η Mercedes ξεκίνησε μουδιασμένη τις χειμερινές δοκιμές του 2019 και στο δεύτερο τεστ παρουσίασε μια πολύ σημαντική αεροδυναμική αναβάθμιση, με την οποία ευελπιστεί να παραμείνει και πάλι στις πρώτες θέσεις. Για επτά από τις οκτώ ημέρες, οι πρωταθλητές αξιολογούσαν το πακέτο τους και τη τελευταία ημέρα πίεσαν και με τον Βρετανό είχαν ως ταχύτερο χρόνο το 1:16.224.

Ο Hamilton όμως πιστεύει πως παρά τη πρόοδο της ομάδας του, η Ferrari έχει πολύ περισσότερα να δώσει σε απόλυτο ρυθμό.

Πιστεύω πως η διαφορά μεταξύ μας είναι πιθανότατα στο μισό δευτερόλεπτο. Μετά το πέρας των δοκιμών θα κάτσουμε και θα κάνουμε μια μεγάλη ανάλυση των δεδομένων μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τον πρώτο αγώνα, οπότε ελπίζω να βρούμε ένα με δύο δέκατα από την κατανόηση του μονοθεσίου μας. Θα έχουμε νέα εξαρτήματα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει.

Όσο για την απόδοση όλων των ομάδων, ο 5-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραμένει σκεπτικός.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όμως τη πραγματική δύναμη των ομάδων, διότι όλοι λειτουργούν με διαφορετικές ρυθμίσεις στον κινητήρα και πιέζουν διαφορετικά. Υπάρχει και ο παράγοντας των καυσίμων, δεν γνωρίζει κανείς το φορτίο που έχει το κάθε μονοθέσιο. Η Μελβούρνη θα είναι το πρώτο δείγμα και όπως λέω κάθε χρόνο, θα πάρει τέσσερις αγώνες ώστε να δούμε που πραγματικά είμαστε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles