spot_img

Hamilton: «Μυθοπλασίες ότι έχω πρόβλημα με τον Verstappen»

Παρά τις έντονες μάχες που έχουν δώσει εντός πίστας στην F1, ο Lewis Hamilton ξεκαθάρισε πως η κόντρα του με τον Max Verstappen δεν είναι παρά μυθοπλασία.

Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα της Formula 1 σήμερα δεν είναι άλλη από αυτή μεταξύ των Lewis Hamilton και Max Verstappen. Οι δύο οδηγοί μονομάχησαν σκληρά το 2021 για τον παγκόσμιο τίτλο, ο οποίος κρίθηκε στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα της σεζόν, υπέρ του Ολλανδού.

Τη χρονιά που ακολούθησε, η Mercedes-AMG δεν κατασκεύασε ένα μονοθέσιο ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Έτσι, ο Verstappen έφτασε εύκολα στο δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του.

Ο Hamilton ευελπιστεί να αλλάξει το 2023, καθώς στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1. Απέναντί του θα έχει τον οδηγό της Red Bull Racing, για τον οποίο μίλησε στο F1 Magazine.

«Σέβομαι τον Verstappen. Στον κόσμο αρέσει να λέει πως υπάρχουν μεγάλα προβλήματα μεταξύ μας. Οι υποθέσεις αυτές είναι παραμύθια. Είναι πολύ νεότερος, οπότε μπορεί να έχει εκείνος κάτι μαζί μου. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό και για να πω την αλήθεια υποθέτω πως δεν έχει. Ωστόσο δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνον».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1.

Παρά τον τρόπο με τον οποίο έχασε το πρωτάθλημα του 2021, ο Hamiltonαναγνώρισε την αξία του Verstappen.

«Έκανε ό,τι χρειαζόταν το 2021, οπότε γιατί να έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα με εκείνον; Απέδωσε εξαιρετικά σε κάθε τριήμερο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό».

Οι δυο τους έχουν αποδείξει πως δεν πρόκειται να κάνουν στην άκρη για να παραχωρήσει χώρο ο ένας στον άλλο. Τελευταίο παράδειγμα ήταν η σύγκρουση στο Grand Prix Βραζιλίας το 2022, όταν ο Hamilton υπερασπίστηκε πολύ επιθετικά τη θέση του, όμως ο Verstappen επέλεξε να μην κάνει πίσω και να επιτεθεί με το ίδιο πείσμα.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles