spot_img

Hamilton: «Οδηγώ καλύτερα από ποτέ»

Ο Lewis Hamilton δεν έχει καμία αμφιβολία πως οδηγεί καλύτερα από οποιαδήποτε σημείο της καριέρας του καθώς στοχεύει στον τέταρτο τίτλο του.

Ο οδηγός της Μercedes κυριάρχησε  το περασμένο τριήμερο στο Βρετανικό GP καθώς έφτασε  μόλις  ένα  βαθμό πίσω  από  των  πρωτοπόρο  Sebastian Vettel. Με την συνεχόμενη νίκη του στο Silverstone, έφτασε τα ρεκόρ των Jim Clark & Αlain Prost και στάθηκε αφορμή ώστε να τον συγκρίνουν με τους καλύτερους του αθλήματος.

Ωστόσο, ο ίδιος λέει πως το ιστορικό του επίτευγμα δεν σημαίνει πολλά αυτήν την στιγμή και το σημαντικότερο για εκείνον είναι η ευχαρίστηση που παίρνει από την F1.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι λατρεύω τους αγώνες και πιστεύω μέσα μου πως οδηγώ καλύτερα από πότε. Πιστεύω πως το έχω ξανά πει με λιγότερη σιγουριά στον εαυτό μου αλλά πλέον πραγματικά πιστεύω πως είμαι στα καλύτερα μου. Θέλω να παραμείνω έτσι για αυτό θα προετοιμάσω των εαυτό μου όσο καλύτερα μπορώ όπως ξέρω μόνο εγώ έχω μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων γύρο μου που με βοηθούν να παραμείνω στην κατάσταση που είμαι όπως και πάρα πολλοί  άλλοι στην ομάδα. Είμαστε μια αλυσίδα που λειτουργεί στο μέγιστο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles