spot_img

Ο Marchionne θέλει άμεση βελτίωση από την Ferrari

O Sergio Marchionne φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος με την φόρμα της Ferrari, καθώς το πρωτάθλημα έχει πάρει διαφορετική τροπή.

Η Scuderia ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν έχοντας κατά γενική ομολογία το ταχύτερο μονοθέσιο. Ωστόσο, η τελευταία της νίκη είναι το Μονακό στα χέρια του Sebastian Vettel, τέσσερις αγώνες πριν.

Πλέον είμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα και η Mercedes μοιάζει να έχει πάρει το πάνω χέρι, κάτι που δεν αρέσει στα μεγάλα κεφάλια στο Maranello. Έτσι, ο Sergio Marchionne έκανε μια επίσκεψη και έστειλε σαφές μήνυμα στο προσωπικό της ομάδας.

«Γνωρίζω πως είστε η ίδια ομάδα με το Monte Carlo και την αρχή της χρονιάς. Δεν θα θρηνήσουμε το κακό αποτέλεσμα του Silverstone, αλλά αντιθέτως θέλω να αντιδράσουμε άμεσα. Πάντα γνωρίζαμε πως ο αντίπαλός μας ήταν δυνατός και επικρατούσε για χρόνια, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν».

Θέση στο όλο θέμα πήρε θέση και ο επικεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene.

«Ακόμα κι αν οι λόγοι είναι προφανείς, δεν είναι στο στυλ της Ferrari να παραπονιέται που έχασε την 2η και τη 4η θέση. Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως χάσαμε πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. Τώρα θέλουμε να βελτιωθούμε, με ταπεινότητα και αποφασιστικότητα».

Οι αριθμοί όντως δεν λένε ψέματα. Πέραν της διαφοράς ενός βαθμού στο πρωτάθλημα οδηγών, στους κατασκευαστές η Mercedes ξέφυγε πλέον με 55 βαθμούς διαφορά. Μάλιστα, στους τελευταίους 4 αγώνες, οι Γερμανοί έχουν μαζέψει 151 βαθμούς, ενώ η Ferrari μόλις 82.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles