spot_img

Hamilton: «Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως το GP του Μονακό θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για τον ίδιο και την Mercedes, καθώς είναι μια πίστα που αναμένεται να μην τους ταιριάζει.

Ο Βρετανός έρχεται φουριόζος έχοντας κατακτήσει τη νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες σε Αζερμπαϊτζάν και Ισπανία και πλέον έχει το προβάδισμα και στη βαθμολογία των οδηγών. Το 2017 είχε έναν από τους χειρότερους αγώνες του στο Πριγκιπάτο όταν ξεκίνησε από την 14η θέση και τερμάτισε μόλις στην 7η στον αγώνα. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο αγώνας στο Μονακό ήταν ο μόνος το 2017 που δεν είχαμε έστω και έναν οδηγό της Mercedes στο βάθρο.

Φέτος, τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ διαφορετικά, με τον Hamilton να γνωρίζει πως περιμένει ένα δύσκολο τετραήμερο.

Περιμένω ο αγώνας αυτός να είναι πολύ δύσκολος. Όχι πως είναι αδύνατος να τον κερδίσεις, όμως όλοι θα είμαστε πολύ κοντά και μπορεί να μην έχουμε τον ρυθμό των αντιπάλων μας. Θα μάθουμε αύριο τον πραγματικό ρυθμό και το τι έχουμε φέρει σε αυτό τον αγώνα. Όπως και να’χει, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το τετραήμερο. Αν δούμε πέρυσι είχαμε αρκετά undercut και overcut, oπότε όλα είναι πιθανά.

Ο Hamilton πηγαίνει στο GP του Μονακό έχοντας προβάδισμα 17 βαθμών έναντι του Sebastian Vettel, όσους είχε και ο Γερμανός πέρυσι στον ίδιο αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles