spot_img

Η πρόταση της Liberty στους διοργανωτές αγώνων για να αυξηθεί το θέαμα

Η Liberty Media προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την εικόνα της Formula 1 και τώρα προχωρά σε ακόμα μια κίνηση ώστε να έχουμε καλύτερους αγώνες.

Από τη στιγμή που η Liberty Media αγόρασε από την CVC τα δικαιώματα της F1, προσπαθεί με μια σειρά αλλαγών να αφήσει το δικό της στίγμα στο σπορ, με τη μία αλλαγή να διαδέχεται την άλλη. Πολλές από τις αλλαγές δεν βρήκαν τη στήριξη που θα ήθελαν, αλλά σιγά σιγά ο κόσμος συνηθίζει τις αλλαγές.

Τώρα η νέα αλλαγή που θέλουν να κάνουν είναι στις πίστες και πιο συγκεκριμένα στην άσφαλτο της κάθε πίστας. Η Liberty λοιπόν, ζητάει τώρα από τις πίστες να στρώσουν νέα πιο άγρια άσφαλτο ώστε τα ελαστικά να φθείρονται όλο και πιο γρήγορα. Αυτό θα οδηγήσει σε πικοιλία στη στρατηγική και περισσότερα pit-stop στον κάθε αγώνα.

Μια τέτοια κίνηση σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις, καθώς στις περισσότερες πίστες δεν διεξάγονται μόνο αγώνες της F1, αλλά και άλλες κατηγορίες. Δεν αποκλείεται λοιπόν άλλα πρωταθλήματα να τεθούν αντίθετα στην όλη κατάσταση, όμως ο χρόνος θα δείξει τι αποφάσεις θα παρθούν.

Η σεζόν του 2018 έχει ξεκινήσει με αρκετούς ανατρεπτικούς και εντυπωσιακούς αγώνες και έπειτα από τους 5 πρώτους, ο Lewis Hamilton προηγείται στη βαθμολογία με διαφορά 17 βαθμών από τον Sebastian Vettel που τον ακολουθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles