spot_img

Hamilton: «Πληρώσαμε τα λάθη, είχα ίδιο ρυθμό με τον Verstappen»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Grand Prix Ολλανδίας, καθώς λάθη της ομάδας του δεν τον βοήθησαν να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Δίχως αμφιβολία ο Lewis Hamilton περίμενε ένα πολύ διαφορετικό Grand Prix Ολλανδίας ώστε να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν της Formula 1. Το Σάββατο στις κατατακτήριες δοκιμές περιορίστηκε στη 13η θέση και αυτό εξαφάνισε τις ελπίδες του για ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα. Η Mercedes φρόντισε με τη στρατηγική της να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον Βρετανό, καθώς τον έφερε για αλλαγή σε ενδιάμεσα ελαστικά βροχής πολύ αργά. Παρά το γεγονός πως κάποια στιγμή ήταν στις τελευταίες θέσεις, κατάφερε να αναρριχηθεί στην κατάταξη και τερμάτισε εν τέλει 6ος.

Μην χάσετε την Τρίτη, 29/8, στις 20:30 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας ο Hamilton τόνισε πως ο αγώνας της Ολλανδίας ήταν μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

«Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Είμαι χαρούμενος όμως με την οδήγησή μου και το ότι πήρα στο τέλος την έκτη θέση. Σίγουρα θα μπορούσα να είμαι ψηλότερα αν είχαμε πάρει σωστές αποφάσεις. Έπρεπε να έχουμε μπει στα pits αλλά δεν το κάναμε. Πληρώσαμε το τίμημα αλλά κάναμε καλή δουλειά ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου.

Ο Hamilton πιστεύει πως με το ρυθμό που είχε θα κόντραρε στα ίσα τον Max Verstappen για τη νίκη.

«Πιστεύω πως κατά μία έννοια ήταν ημέρα εξιλέωσης λόγω του κακού Σαββάτου. Κατάφερα να κάνω αλλαγές στο μονοθέσιο και προσπέρασα αρκετό κόσμο. Κάποια στιγμή ήμουν στην τελευταία θέση και το να βρίσκομαι τελικά έκτος με χαροποιεί. Στο τέλος τα ελαστικά κρατούσαν, απλά ο Sainz ήταν αργός και ήταν πολύ δύσκολο να τον προσπεράσω. Είχαμε ρυθμό για να είμαστε στο βάθρο. Στον αγώνα είχα τον ίδιο ρυθμό με τον Verstappen, απλά ήμασταν εκτός θέσης».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles