spot_img

Alonso: «Το μονοθέσιο πετούσε»

Ο Fernando Alonso μίλησε για τον αγώνα του στο Ζάντβορτ της Ολλανδίας και έμεινε έκπληκτος από τη συμπεριφορά που είχε το μονοθέσιο του.

Έπρεπε να περάσουν περισσότεροι από δύο μήνες ώστε ο Fernando Alonso να ανέβει και πάλι στο βάθρο με την Aston Martin στη φετινή σεζόν της Formula 1. O Iσπανός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Grand Prix Ολλανδίας με πολύ ωραία προσπεράσματα και κατέληξε στη δεύτερη θέση στα τελικά αποτελέσματα.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει τον τελικό νικητή, MAx Verstappen, όμως έκανε τον ταχύτερο γύρο και πήρε τον έναν επιπλέον βαθμό. Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο Ισπανός μίλησε για τον αγώνα του στον πρώην οδηγό της F1, Giedo van der Garde.

«Ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας, ειδικά στην αρχή. Ήμουν πολύ γρήγορος αλλά μπήκαμε ένα γύρο πιο αργά απ’ ότι έπρεπε στα pits, στον ίδιο γύρο με τον πρώτο. Το μονοθέσιο πετούσε σήμερα, ήταν πολύ εύκολο στην οδήγηση. Σε αυτές τις συνθήκες θέλεις ένα μονοθέσιο που να μπορείς να το εμπιστευθείς και το έκανα πολύ σήμερα. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Μοναδική η ατμόσφαιρα εδώ στο Ζάντβορτ».

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1. 

Επιπλέον είχε όρεξη για λίγη πλάκα με τις λέξεις.

«Αγώνας όπως του Ζάντβορτ είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να είσαι συνέχεια προσηλωμένος για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκέφτηκα στην τελευταία επανεκκίνηση να κάνω κίνηση να περάσω τον Max αλλά σκέφτηκα δεν θα έφευγα ποτέ από την πίστα μετά. Οπότε έμεινα ήρεμα στη δεύτερη θέση».

Μην χάσετε την Τρίτη εκτάκτως στις 20:30 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας. Θα βρείτε το livestream εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles