spot_img

Hamilton: «Πύραυλος η McLaren στο Σίλβερστον, μπράβο»

Ο Lewis Hamilton ήταν διπλά χαρούμενος για το αποτέλεσμα του GP Μ. Βρετανίας, καθώς ανέβηκε αυτός και η McLaren στο βάθρο των νικητών.

Σίγουρα μερικές ώρες πριν τους 52 γύρους στο Grand Prix Μ. Βρετανίας ο Lewis Hamilton δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ανέβαινε στο βάθρο των νικητών. Ο Βρετανός εκμεταλλεύτηκε τη σωστή στρατηγική, είχε εξαιρετικό ρυθμό και τερμάτισε 3ος πίσω από τον νικητή, Max Verstappen, και τον Lando Norris της McLaren.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην οδηγός της F1, David Coulthard τον ρώτησε σχετικά με το αν περίμενε να βρεθεί στο βάθρο, με τον Χάμιλτον να απαντά.

«Δεν πήρα εγώ το βάθρο, ο κόσμος το πήρε. Για μία ακόμη φορά είχαμε το καλύτερο πλήθος. Ένιωθα την ενέργεια που μου έδιναν και τη στήριξη. Είναι ο λόγος που βρεθήκαμε τόσο ψηλά. Θέλω να πω επίσης συγχαρητήρια στον Λάντο και στη McLaren. Eίναι η οικογένεια με την οποία ξεκίνησα στη Formula 1. Το μονοθέσιό τους ήταν απίστευτο στις γρήγορες στροφές. Με εξέπληξε και το μονοθέσιό μας δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Δώσαμε μικρή μάχη μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας. Δεν είχα εκκίνηση στον αγώνα αλλά ο ρυθμός μας στη συνέχεια ήταν πολύ καλός. Είναι θετικό για την ομάδα να ξέρουμε πως δεν είμαστε μακριά και πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για να φτάσουμε στην κορυφή».

Όταν ρωτήθηκε για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη μάχη του με τον Νόρις, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε.

«Στις στροφές 13-15 το μονοθέσιό του εξαφανιζόταν. Είμαστε γρήγοροι στις αργές στροφές αλλά δεν ήμασταν γρήγοροι στις ευθείες. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα τρίτος ενώ εκκίνησα 7ος, κάναμε φοβερή δουλειά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles