spot_img

Norris: «Είμαι δεύτερος και όλα είναι καλά»

Εκστασιασμένος ήταν o Lando Norris έπειτα από το πρώτο του βάθρο στη φετινή σεζόν της Formula 1 με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτή τη φορά η χαρά του Lando Norris δεν μετριάστηκε την Κυριακή. Μετά τις εξαιρετικές του κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, που τον τοποθέτησαν στη δεύτερη θέση του grid, κατάφερε να παραμείνει σε αυτή και στον τερματισμό.

Μάλιστα ο οδηγός της McLaren Racing έκανε πολύ καλή εκκίνηση και έκλεψε τα ηνία του αγώνα από τον Max Verstappen στην εκκίνηση. Δεν κατάφερε να παραμείνει εκεί αλλά και πάλι, ήταν ενθουσιασμένος για το πρώτο του βάθρο στο Σίλβερστον.

«Ήταν τρελός αγώνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που έκανε φοβερή δουλειά. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι. Ήταν φοβερό, ήταν τρελό να μονομαχούμε για τη νίκη. Μου έβαλαν τη σκληρή γόμα, δεν ξέρω γιατί και δεν ήταν φοβερό να μάχομαι με αυτή έναντι του Lewis. Τον κράτησα πίσω μου. Έκανα κάποια λάθη. Έκανα ότι μπορούσα. Προσπάθησα όσο μπορούσα να μονομαχήσω με τον Μαξ αλλά όλα πήγαν καλά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1. 

Στη συνέχεια, ο David Coulthard που έκανε τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ρώτησε τον οδηγό από το Μπρίστολ για τις επιλογές ελαστικών στο τελευταίο stint. Εκεί όπου η McLaren επέλεξε τη σκληρή γόμα για τους δύο οδηγούς της, που έπρεπε να αμυνθούν έναντι των Mercedes που είχαν τη μαλακή.

«Ήθελαν να μου ανεβάσουν το βαθμό δυσκολίας, έτσι μου είπε ο Zak(σ.σ. Μπράουν, ο διευθυντής της ομάδας), νομίζω δική του πρέπει να ήταν η επιλογή. Ήθελα τα μαλακά ελαστικά, μου φαινόταν πιο λογική επιλογή, ειδικά για μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας. Αλλά δεν με νοιάζει. Είμαι δεύτερος άρα όλα καλά».

Έπειτα, ο 23χρονος αναφέρθηκε στον ομόσταβλό του, Oscar Piastri. Μέχρι την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα, οι McLaren ήταν στις θέσεις 2 και 3 αλλά τελικά, τερμάτισαν στις θέσεις 2 και 4.

«Για να είμαι ειλικρινής, θα έπρεπε να είμαστε στις θέσεις 2 και 3. Ο Oscar έκανε φανταστική δουλειά όλο το τριήμερο και θα ήταν τρίτος αν δεν υπήρχε το αυτοκίνητο ασφαλείας. Είναι κρίμα, το άξιζε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles