spot_img

Hamilton: «Σαν λεωφορεία τα μονοθέσια του 2018»

Ο Lewis Hamilton εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη μορφή των μονοθεσίων την επόμενη σεζόν, με τους αγώνες να γίνονται όλο και πιο συντηρητικοί.

Ο Βρετανός κατέκτησε το 4ο τίτλο της καριέρας του στο Μεξικό, ενώ στη Βραζιλία πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα. Εκκινώντας από το pit-lane, κατάφερε να ανέβει μέχρι την 4η θέση και να διεκδικήσει μέχρι και το βάθρο.

Τώρα όμως, ο Hamilton μίλησε για τη μορφή των μονοθεσίων την επόμενη σεζόν, με τα λόγια του να είναι άκρως αρνητικά.

Το μονοθέσιο θα είναι σαν λεωφορείο την επόμενη χρονιά. Θα είναι τόσο βαρύ που θα μοιάζει με NASCAR. Οι αποστάσεις φρεναρίσματος θα γίνουν μεγαλύτερες, με τα φρένα να είναι πάντα στο όριο. Ακούγεται αρνητικό και ως οδηγοί θέλουμε γρήγορα μονοθέσια όπου θα κάνουμε επίθεση σε κάθε γύρο. Δυστυχώς, αυτό γενικά πλέον δεν το έχουμε.

Πέραν από τις αλλαγές στο εξωτερικό των μονοθεσίων, κυρίως με τη τοποθέτηση του Halo, το όριο στα κομμάτια της κινητήριας μονάδας θα μειωθούν την επόμενη σεζόν. Αυτό, σύμφωνα με τον Βρετανό θα χαλάσει το racing που βλέπουμε.

«Δεν μου αρέσει η ιδέα να πάμε σε τρεις κινητήρες. Είναι χάλια. Οι αγώνες sprint είναι αυτό που λείπει από την F1. Eάν δούμε τους οδηγούς που είναι μπροστά, συνήθως κάνουμε συντήρηση. Εάν δούμε τους πιο συναρπαστικούς αγώνες, ειδικά όταν βρέχει, δεν έχουμε τέτοιους περιορισμούς. Δεν είμαι σίγουρος πως το να μειώσουμε τους κινητήρες βοηθάει σε αυτή τη κατεύθυνση.

Τα λόγια του Hamilton έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα έχουμε γράψει για τους κινητήρες εδώ, ενώ μπορείς να δεις όλες τις αλλαγές που προορίζονται για το 2018 εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles