spot_img

Horner: «16 οδηγοί θέλουν απεγνωσμένα την κενή θέση στη Red Bull»

Ο Christian Horner επέστρεψε δυναμικά στις δηλώσεις που προκαλούν ενδιαφέρον και ίντριγκα, και τώρα μιλάει για τη θέση που μένει κενή στο τέλος του 2024.

H φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 είναι κρίσιμη για τη Red Bull Racing, καθώς πρέπει να κάνει σχέδια για το μέλλον. Με δεδομένο πως ο Max Verstappen θα παραμείνει «ταύρος» μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το 2028, η δεύτερη θέση είναι ανοικτή.

Το συμβόλαιο του Sergio Perez ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024 και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν ο Μεξικανός θα παραμείνει στην ομάδα του Μίλτον Κινς. Οι μνηστήρες είναι πολλοί, καθώς τα συμβόλαια αρκετών οδηγών τελειώνουν στο τέλος της χρονιάς.

Με τη Silly Season να έχει ήδη ξεκινήσει, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, μίλησε για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οδηγοί της Formula 1 για τη θέση του Perez.

«Έχουμε ένα φανταστικό μονοθέσιο. Έχω γύρω στους 16 οδηγούς που θέλουν απεγνωσμένα να βρεθούν στο δεύτερο μονοθέσιο της Red Bull το 2025. Στην pole position αυτή τη στιγμή είναι ο Perez. Η θέση είναι δική του για να τη χάσει».

Οι εσωτερικές εξελίξεις στη Red Bull Racing και οι κόντρες κορυφαίων στελεχών της φαίνεται πως δεν εμποδίζουν τον Horner από το να κάνει δηλώσεις εντυπώσεων.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles