spot_img

O Schumacher κατά του Hamilton: «Δεν είναι Verstappen»

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ralf Schumacher, μίλησε κατά του Lewis Hamilton και της μετακίνησής του στη Scuderia Ferrari από το 2025. 

Η… αγάπη που θρέφει ο Ralf Schumacher για τον Lewis Hamilton είναι γνωστή σε όλους. Με κάθε ευκαιρία, ο πρώην οδηγός των Jordan, Williams και Toyota ρίχνει «βέλη» κατά του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Αφορμή αυτήν τη φορά ήταν η επικείμενη μετακίνηση του Hamilton στη Scuderia Ferrari από το 2025.

Κρίνοντας από τα δύο Grand Prix που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ο Schumacher μίλησε με «σκληρά» λόγια στο formel1.de για τον μελλοντικό κάτοικο του Μαρανέλο.

«Θα πάρει μαζί του στη Ferrari εμπειρία και γνώση. Όμως πιστεύω πως ήδη η Ferrari έχει βρει το δρόμο της. Ο Verstappen δεν θα μπορέσει να συνεισφέρει πολύ στη Ferrari. Είμαι σίγουρος πως ο Fred Vasseur δεν θα δώσει τόσα χρήματα για το τίποτε. Θα δώσει στον Hamilton τα πάντα για να διασφαλίσει πως μπορεί να αποδώσει σωστά. Ο Hamilton είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας τρομερός οδηγός. Όμως δεν πιστεύω πως έχει τις αρετές του Verstappen. Δεν πιστεύω πως είναι τόσο σταθερός όσο ο Verstappen. Δεν μπορεί να βρει το επιπλέον ένα δέκατο του δευτερολέπτου στο γύρο δίχως κόστος».

Το 2025 ο Hamilton θα πλαισιώσει τον Charles Leclerc και μαζί θα συνθέσουν ίσως το πιο δυνατό δίδυμο στη Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles