spot_img

Horner: «Ο Verstappen δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του Alonso»

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, υποστηρίζει πως μακροχρόνια το μέλλον του Max Verstappen στη Formula 1 είναι αβέβαιο και μάλλον δεν θα μοιάζει με αυτό του Fernando Alonso.

Χωρίς αμφιβολία ο Max Verstappen βιώνει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Formula 1. Το 2022 ο Ολλανδός οδηγός μονοπώλησε στην κορυφή, παρά την απειλή της Scuderia Ferrari και του Charles Leclerc στο ξεκίνημα της σεζόν, και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο του τίτλο. Όπως όλα δείχνουν η Red Bull Racing έχει για μια ακόμα χρονιά το καλύτερο μονοθέσιο του grid και ο Verstappen διεκδικεί με ευκολία ξανά τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Ο κόσμος της Formula 1 όμως αλλάζει διαρκώς και ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, υποστηρίζει πως ο Verstappen πολύ πιθανό να μην ακολουθήσει στα βήματα του Fernando Alonso που επέστρεψε στην Formula 1 στα 40.

«Πάντα θα κυκλοφορούν τέτοιου είδους φήμες στον κόσμο της Formula 1. Ο Max έχει τα δικά του πιστεύω, υποστηρίζει σθεναρά τις απόψεις του και έχει ξεκάθαρο πλάνο τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει σαν τον Alonso να τρέχει μέχρι τα 42 του ή γενικά στην Formula 1 μέχρι τότε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #111 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. 

Παρά τις όποιες αμφιβολίες του για το μακρινό μέλλον αναφορικά με την καριέρα του Verstappen, ο Horner ξεκαθάρισε πως ο Ολλανδός παραμένει προσηλωμένος και αφοσιωμένος στους στόχους του εντός και εκτός Formula 1.

«Λατρεύει να αγωνίζεται και είναι το πάθος του. Αν δεν τρέχει σε πραγματικούς αγώνες εντός πίστας, παίρνει μέρος σε ψηφιακούς. Τρέχει με αμάξια GT για την πλάκα του επειδή είναι αυτό που του αρέσει να κάνει περισσότερο απ’ όλα. Δεν ξέρω όμως μέχρι πότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ούτε πιστεύω μπορεί κάποιος να το προβλέψει. Ο καθένας καθορίζει τον προορισμό του και μόνο ο Max ξέρει πότε θα είναι ώρα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση».

Δείτε το εντυπωσιακό Grand Prix Βελγίου για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles