spot_img

Horner: «Σημασία δεν έχει να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί»

Αν και η Red Bull Racing μονοπωλεί στην κορυφή του Πρωταθλήματος της Formula 1 ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, θεωρεί πως βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.

Με δώδεκα νίκες σε δώδεκα αγώνες η Red Bull Racing μοιάζει να είναι κυριολεκτικά αλώβητη στο φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1. Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στα μισά της σεζόν, η ομάδα όπως και ο Max Verstappen έχουν χτίσει μια πολύ ασφαλή βαθμολογική διαφορά στην κορυφή της κατάταξης και η μάχη του τίτλου φαίνεται να έχει κριθεί από νωρίς.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, βέβαια θεωρεί ότι να βρίσκεσαι στην κορυφή είσαι αυτόματα και σε μειονεκτική θέση.

«Οι δοκιμασίες είναι πάντα διαφορετικές, γιατί όταν είσαι ο κυνηγός όλοι οι άλλοι επικεντρώνονται στο στόχο που είναι μπροστά σου. Όταν όμως είσαι το θήραμα η πίεση είναι τελείως διαφορετική. Μας προσεγγίζουν τόσα πολλά άτομα από το προσωπικό μας, του σπόνσορες και άλλοι τόσοι. Άλλο να προσπαθείς να φτάσεις στην κορυφή και άλλο να καταφέρεις να μείνεις εκεί.»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με… καλοκαιρινή διάθεση.

Η RB19 δεν έχει βρει αντάξιο αντίπαλο εντός πίστας, ενώ πολλές ομάδες αναζητώντας να βελτιωθούν έχουν υιοθετήσει την σχεδιαστική τους φιλοσοφίας. Ο Horner τόνισε ότι η ομάδα εργάζεται σαν ένα πολύ καλά κουρδισμένο ρολόι.

«Αυτή είναι γενικότερα η κουλτούρα μας στην ομάδα και γενικότερα έχουμε βρεθεί πολύ δυνατοί στα δύσκολα και έχουμε απολαύσει περιόδους με συστηματικότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο χώρο αυτό. Βλέπουμε τα πράγματα σταδιακά και δεν χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν πίσω στο Red Bull Powertrains όπως και η προετοιμασία στο Milton Keynes, καθώς το 2026 δεν είναι και τόσο μακριά πλέον».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles