spot_img

Horner: «Τρελοί στη Ferrari αν δεν ανανεώσει ο Leclerc»

O Christian Horner έκανε τη δική του δήλωση για τον Charles Leclerc και το γεγονός πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Scuderia Ferrari.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η παραμονή ή μη του Charles Leclerc στη Scuderia Ferrari. O Μονεγάσκος μπαίνει το 2024 στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα και ακόμα είναι άγνωστο αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί στη Formula 1.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο, το οποίο θα κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια τον Leclerc στο Μαρανέλο. Βέβαια, επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν υπάρχει, κάτι που προκαλεί ακόμη περισσότερες φήμες.

Με τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Λεκλέρ στη Ferrari να πληθαίνουν, ήρθε η στιγμή που επικεφαλής άλλων ομάδων ρωτήθηκαν για την κατάσταση. Ο Christian Horner της Red Bull Racing είπε τη γνώμη του στο Sky Sports F1 και αυτή τη φορά δεν θέλησε να δημιουργήσει ίντριγκα.

«Είναι λογικό να παραμείνει στη Ferrari, είναι ένας σπουδαίος οδηγός. Είμαι σίγουρος πως θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Θα ήταν τρελοί αν δεν ανανεώσουν με τον Leclerc».

Για το επικείμενο νέο συμβόλαιο του Leclerc στη Ferrari μίλησε και ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff. Ο Μονεγάσκος εντός του 2023 είχε συνδεθεί με μια πιθανή μετεγγραφή στο γερμανικό στρατόπεδο.

«Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το νέο του συμβόλαιο και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είναι ένας φοβερός τύπος και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ανανεώσει μαζί του συμβόλαιο η Ferrari».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles