spot_img

Ομάδα του NASCAR κάνει «απόβαση» στο MotoGP

To MotoGP θα έχει μια νέα ομάδα από την αγωνιστική σεζόν του 2024, η οποία έρχεται απευθείας από το κορυφαίο πρωτάθλημα motorsport των ΗΠΑ.

Οι Αμερικάνοι έρχονται και θέλουν να κλέψουν την παράσταση και στο MotoGP. Η Trackhouse Racing είναι η νέα προσθήκη στη λίστα ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος δύο τροχών και έκαναν με το… καλημέρα αισθητή την παρουσία τους.

Η αμερικανική ομάδα που δραστηριοποιείται κυρίως στο πρωτάθλημα του NASCAR έκανε άνοιγμα σε παγκόσμιο επίπεδο και στο MotoGP, παίρνοντας τη θέση της RNF, η οποία αποτελεί πλέον παρελθόν από το MotoGP. Η εμπλοκή της προκάλεσε έκπληξη σε όλους στο paddock του θεσμού και όχι μόνο, καθώς πρόκειται για μία ασυνήθιστη κίνηση. Από τη στιγμή που η RNF αποχώρησε -ή μάλλον αποβλήθηκε- από το πρωτάθλημα, η Trackhouse είναι αυτή που πήρε το συμβόλαιο με την Aprilia και θα χρησιμοποιεί τις ιταλικές μοτοσικλέτες στο πρωτάθλημα.

Στην παρουσίαση της ομάδας είδαμε έναν προσωρινό χρωματισμό. Η αμερικανική σημαία κοσμεί την RS GP με τα χρώματα που αποτίουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Nicky Hayden. O Αμερικανός είχε αγωνιστεί στον αγώνα της Βαλένθια του 2008 με τον ίδιο χρωματισμό.
Οι αναβάτες της Trackhouse Racing στο πρωτάθλημα του MotoGP το 2024 θα είναι οι Miguel Oliveira και Raul Fernandez.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles