spot_img

Η Alfa Romeo αποκάλυψε τα χρώματα της C42 (vid)

Η Alfa Romeo έγινε η τελευταία ομάδα που αποκάλυψε τον επίσημο χρωματισμό του μονοθεσίου της, C42, που θα οδηγήσουν οι Valtteri Bottas και Guanyu Zhou.

Η ελβετική ομάδα παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της μονοθέσιο που θα δώσει άπλετες μάχες την αγωνιστική σεζόν της Formula 1 για το 2022. Η νέα Alfa Romeo παρουσίασε τα χρώματα της C42 των Valtteri Bottas και Guanyu Zhou.

Photo: Alfa Romeo

To μονοθέσιο το είδαμε επίσημα για πρώτη φορά στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης. Όμως αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, με προβλήματα αξιοπιστίας να αναγκάζουν την ομάδα να μείνει για αρκετές ώρες στο γκαράζ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Ferrari F1-75, Mercedes W13 και Alpine A522.

Η νέα C42 έχει αρκετά διαφορετικό χρωματισμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το παραδοσιακό Rosso Alfa είναι πιο έντονο από ποτέ και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος του μονοθεσίου. Επιπλέον, το λευκό έχει μία πιο διακριτική παρουσία, όμως το αποτέλεσμα δεν είναι παρά εντυπωσιακό.

Στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, η ομάδα έτρεξε με έναν χρωματισμό “καμουφλάζ”, καθώς είχε προγραμματίσει την επίσημη αποκάλυψη για σήμερα, 27 Φεβρουαρίου. Κάτω από το αμάξωμα κρύβεται ο νέος κινητήρας της Ferrari, όπου σύμφωνα με φήμες είναι ιδιαίτερα ισχυρός.

Photo: Alfa Romeo

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo, Frederic Vasseur, δήλωσε:

Το ξεκίνημα της σεζόν είναι πάντα μία ωραία στιγμή, στην οποία βλέπουμε τους «καρπούς» της δουλειάς εκατοντάδων ανθρώπων για μεγάλη χρονική περίοδο. Η C42 είναι ένα μονοθέσιο που ανυπομονούμε να το δούμε ν’ αγωνίζεται, όχι μόνο επειδή είναι το πρώτο που σχεδιάσαμε με αυτούς τους νέους κανονισμούς, με τους οποίους οι αγώνες θα είναι πιο συναρπαστικοί και τα μονοθεσία πιο κοντά μεταξύ τους. Πιστεύουμε απόλυτα πως το μονοθέσιο θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει ένα βήμα προς τις υψηλότερες θέσεις του grid.

Ο οδηγός της Alfa Romeo, Valtteri Bottas, ανέφερε στην αποκάλυψη της C42:

Είμαι εντυπωσιασμένος με το νέο μας μονοθέσιο, τη C42. Είναι το πρώτο μου μονοθέσιο με την Alfa Romeo F1 Team ORLEN, φυσικά, κάτι που το κάνει ξεχωριστό. Ανυπομονώ να βρεθώ με αυτό στο grid στο Μπαχρέιν. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι πως δεν έχουμε ιδέα πώς θα εξελιχθεί ο πρώτος αγώνας. Οι δοκιμές επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας για το πού βρισκόμαστε, την πρόοδο που έχουμε σημειώσει με το μονοθέσιο. Τώρα, όμως, πλησιάζουμε την στιγμή που πραγματικά έχει σημασία. Από τη στιγμή που ήρθα, έχω δει τόσο μεγάλο κίνητρο μέσα στην ομάδα: όλοι πιέζουν πάρα πολύ, προσπαθούν να δουλέψουν πιο σκληρά από τους υπόλοιπους για να είναι ανταγωνιστικό (το μονοθέσιο) και αυτό μου δίνει μία επιπλέον ώθηση όποτε βρίσκομαι στο cockpit.

Ο Guanyu Zhou πρόσθεσε:

Έχω ξεσηκωθεί για τη σεζόν και βλέποντας τη C42 στο livery που θα τρέχω, την κάνει σίγουρα αληθινή. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μίας νέας περιόδου, με νέα μονοθέσια και κανονισμούς. Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για όλες τις ομάδες να σημειώσουν πρόοδο, καθώς όλοι ξεκινάμε από το μηδέν. Όλοι στην Alfa Romeo F1 Team ORLEN έχουν βοηθήσει πάρα πολύ από τότε που ήρθα στην ομάδα. Βλέποντας όλη τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το κίνητρο από τον καθένα στο Hinwil και στην πίστα, γεμίζω με υπερηφάνεια κι ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να βρεθώ στο grid με αυτό το μονοθέσιο και να δουλέψω με την ομάδα μου για να πετύχω τ’ αποτελέσματα που έχουμε στοχεύσει από κοινού.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας Alfa Romeo C42.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles