spot_img

Η AlphaTauri «πρόδωσε» το νέο της όνομα

H Scuderia AlphaTauri αναμένεται σύντομα να αλλάξει το όνομα της, το οποίο προδώθηκε από τα social media σε ένα μη-εθελειμένο spoiler.

Μπορεί ακόμα στο στρατόπεδο της Red Bull να τηρούν σιγή ιχθύος αλλά ήταν θέμα χρόνου να μάθουμε  το νέο όνομα πουθα χρησιμοποιήσει στην επερχόμενη σεζόν της Formula 1 η δεύτερη ομάδα της.

Παρότι η Scuderia AlphaTauri διατήρησε το όνομά της στην επίσημη λίστα συμμετοχών, είχαμε τονίσει πως είχε το χρονικό περιθώριο να κάνει αλλαγή όποτε ήθελε πριν την έναρξη της νέας σεζόν, που αφορά στο Grand Prix του Μπαχρέιν που διεξάγεται 29 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

Στα social media ήταν γνωστό πως η Red Bull είχε κατοχυρώσει το όνομα «Racing Bulls». Προκύπτει τώρα πως η Visa και η CashApp θα είναι οι βασικοί χορηγοί της ομάδας. Είναι λοιπόν λογικό να πάρουν θέση στην επίσημη ονομασία της ομάδας. Τώρα κατά πόσο στέκει η Formula 1 να έχει τη Red Bull Racing και τη Racing Bulls, αυτό είναι ένας «πονοκέφαλος» για την FOM και για την FIA λόγω της νέας στενής συνεργασίας των δύο ομάδων.

Πλέον, η επισημοποίηση δεν είναι θέμα ημερών αλλά ωρών, καθώς αργά το βράδυ είχαμε την επίσημη αλλαγή του λογαριασμού της ιταλικής ομάδας στο Instagram, σε visacashapprb.

Αναμένουμε λοιπόν και τις επίσημες Yuki Tsunoda και Daniel Ricciardo. H ομάδα είναι η μοναδική που δεν έχει ημερομηνία παρουσίασης του φετινού της μονοθεσίου.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles