spot_img

Η Alpine πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει την 5η θέση

Ο επικεφαλής της Alpine, Marcin Budkowski, ισχυρίζεται πως η ομάδα χρειάζεται να βελτιωθεί αν θέλει να διατηρηθεί εμπρός από την AlphaTauri στο πρωτάθλημα κατασκευαστών στην 5η θέση.

Η Alpine είχε ένα πολύ κακό τριήμερο στο GP ΗΠΑ, όπου αμφότεροι οι Fernando Alonso και Esteban Ocon εγκατέλειψαν τον αγώνα. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που η γαλλική ομάδα δεν είχε κανένα μονοθέσιο στην τελική κατάταξη και ο δεύτερος, μετά την πρεμιέρα και το GP Μπαχρέιν, όπου δε βαθμολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Οι ομάδες της F1 θα αξίζουν μελλοντικά δισεκατομμύρια

Η ομάδα από το Enstone βρίσκεται στην 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, έχοντας προβάδισμα 10 πόντων από την AlphaTauri που έπεται στη σχετική κατάταξη. Ο επικεφαλής της Alpine, Marcin Budkowski, έκανε τον απολογισμό του τελευταίου αγώνα και αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιλώντας στο motorsport.com:

Ήταν ένα κακό τριήμερο στο σύνολό του. Από πλευράς απόδοσης, ήμασταν λιγότερο ανταγωνιστικοί από τα συνηθισμένα μας επίπεδα. Και στον αγώνα πάνω-κάτω οτιδήποτε μπορούσε να μην εξελιχθεί καλά, έγινε πραγματικότητα. Δεν είμαστε χαρούμενοι με το τριήμερο που κάναμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι αν θέλουμε από εδώ και πέρα να παλέψουμε για την 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Θα υπάρξει ανάλυση για την ερχόμενη εβδομάδα (GP Μεξικού). Εκεί πέρα υπάρχουν σημεία με υψηλές ταχύτητες, στα οποία συνήθως δεν είμαστε οι καλύτεροι. Γνωρίζαμε, όμως, πως αυτή την πρόκληση θα συναντούσαμε ούτως ή άλλως. Θα έλεγα ψέματα, όμως, αν υποστήριζα πως θα είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσής μας αυτό το τριήμερο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Μεξικού.

Για καλή τύχη της Alpine, ο Pierre Gasly και η AlphaTauri είχαν αρκετές ατυχίες στους τελευταίους αγώνες, έτσι η ιταλική ομάδα δεν έφτασε τόσο κοντά στην 5η θέση. Η γαλλική ομάδα, ωστόσο, οφείλει να βελτιώσει τις επιδόσεις της για να διατηρήσει τη θέση της στο πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Επόμενος σταθμός της Formula 1 είναι το GP Μεξικού, το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου. Ακολουθείστε όλη τη δράση στο automotonews.gr.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεότε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles