spot_img

Η αντίδραση του Hamilton στην πανωλεθρία της Mercedes

O Lewis Hamilton μίλησε για το αποτέλεσμα που πήρε η Mercedes-AMG στη Βραζιλία και δεν αποκάλυψε τους λόγους που… πάτωσε.

Με εφιαλτικό τρόπο εξελίχθηκε όλο το αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix Βραζιλίας για τον Lewis Hamilton και τη Mercedes-AMG. Η W14 δεν είχε την ταχύτητα των προηγούμενων αγώνων και έμοιαζε περισσότερο με μονοθέσιο για το μέσον του grid, παρά για ένα το οποίο διεκδικεί βάθρα.

Ο Hamilton δεχόταν το ένα προσπέρασμα μετά το άλλο, έχοντας μάλιστα τη χειρότερη τελική ταχύτητα στην πίστα. Εν τέλει, τερμάτισε στην 8η θέση ενώ ο teammate του, George Russell, εγκατέλειψε.

Μην χάσετε την Τρίτη, 7/11 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Παρά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα με βάση τους πρόσφατους αγώνες, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήταν απογοητευμένος.

«Γενικά, νιώθω καλά. Το τριήμερό μας ήταν αυτό που ήταν και πρέπει να αποδέχομαι κάποιες καταστάσεις. Το μονοθέσιο δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρω πραγματικά το γιατί. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τι έφταιξε».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν υποπτεύεται που οφείλεται η εμφάνιση της Mercedes στη Βραζιλία, αν έφταιγε η ιδιαιτερότητα του Ιντερλάγκος ή του τριημέρου που περιλάμβανε Αγώνα Σπριντ, ο Hamilton ήταν αινιγματικός.

«Πιστεύω πως ξέρω τι κάναμε λάθος σε αυτή την πίστα, αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα το λόγο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles