spot_img

To συγκλονιστικό photo-finish των Alonso και Perez (vid)

Δείτε τις τελευταίες στιγμές του Grand Prix Βραζιλίας στις οποίες οι Fernando Alonso και Sergio Perez έδωσαν μάχη ρόδα με ρόδα για την τρίτη θέση.

Μπορεί το Grand Prix Βραζιλίας να μην προσέφερε το θέαμα που περιμέναμε στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο μας χάρισε ένα τρομερό φινάλε. Οι Fernando Alonso και Sergio Perez έδωσαν μια εντυπωσιακή μονομαχία που κράτησε μέχρι τη γραμμή τερματισμού και έκλεψαν την παράσταση από τον νικητή, Max Verstappen.

Ο Perez προσπέρασε στον 70ο γύρο τον Ισπανό για την 3η θέση, ωστόσο δεν κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά. Ο Alonso αντέδρασε και στη στροφή 1 του τελευταίου γύρου έκανε κίνηση αντιπερισπασμού που έπιασε τόπο. Ο Μεξικανός είχε κακή γραμμή για τις στροφές 2-3 και ως αποτέλεσμα ο Αλόνσο, με τη χρήση του DRS, τον προσπέρασε και πάλι στα φρένα για τη στροφή 4.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 


Όμως δεν τελείωσε εκεί η υπόθεση. Ο Perez ήθελε το βάθρο και επιτέθηκε στην τελευταία ευθεία έχοντας DRS. Οι δύο οδηγοί πέρασαν σχεδόν παράλληλα τη γραμμή τερματισμού, σε ένα επικό photo-finish.

Μην χάσετε την Τρίτη, 7/11 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Ο Alonso πήρε την 3η θέση και επέστρεψε στο βάθρο, επικρατώντας του Perez για μισό δέκατο του δευτερολέπτου. Περισσότερα στα παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles