spot_img

Wolff: «Απαράδεκτη, αδικαιολόγητη η εμφάνισή μας»

Απογοητευμένος και χαμένος ήταν ο Toto Wolff με την απογοητευτική εμφάνιση της Mercedes-AMG στον αγώνα της Formula 1 στη Βραζιλία.

Έπειτα από δύο συνεχόμενους τερματισμούς στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, η Mercedes-AMG είχε μια πολύ διαφορετική εικόνα στο Grand Prix Βραζιλίας. Η W14 ήταν ένα από τα χειρότερα μονοθέσια του grid στο Ιντερλάγκος, με τον Lewis Hamilton που πήρε τερματισμό, να είναι μόλις 8ος.

Αποκαρδιωτική ήταν η επίδοση του μονοθεσίου στις μάχες. Τη στιγμή που ο Sergio Perez προσπέρασε τον Χάμιλτον, η διαφορά στην τελική τους ταχύτητα ήταν στα 37 χλμ/ώρα. Για τα δεδομένα της Formula 1, αυτή είναι μια χαοτική διαφορά.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις σε δηλώσεις του στο Sky Sports.

«Η απόδοσή μας ήταν αδικαιολόγητη. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό. Το μονοθέσιό μας τερμάτισε δεύτερο στους προηγούμενους αγώνες και οι αλλαγές που κάναμε εδώ ήταν άθλιες. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο Lewis επιβίωσε εκεί έξω. Νιώθω άσχημα και για τους δύο μου οδηγούς. Ήταν ένα μίζερο τριήμερο. Αποδείχθηκε πως το μονοθέσιό μας έχει ένα πολύ στενό παράθυρο λειτουργίας. Πρέπει για το 2024 να βελτιωθούμε σημαντικά διότι δεν πρέπει τη μία εβδομάδα να τερματίζουμε στη 2η θέση και την επόμενη εβδομάδα να τερματίζουμε 8οι».

Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 7/11 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν μπορεί να διεκδικήσει κάποια νίκη στους εναπομείναντες δύο αγώνες, ο Αυστριακός δήλωσε.

«Το φετινό μας μονοθέσιο δεν αξίζει νίκη. Θα πιέσουμε στους τελευταίους δύο αγώνες για να ανακάμψουμε. Μας περιμένουν δύο πολύ διαφορετικές πίστες σε Λας Βέγκας και Άμπου Ντάμπι. Η απόδοσή μας στη Βραζιλία ήταν πολύ κακή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles