spot_img

Η αντίδραση του Hamilton στον αποκλεισμό του από το GP ΗΠΑ

Τι είπε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, για τον αποκλεισμό του από τα αποτελέσματα του αγώνα στο Τέξας.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, ο Lewis Hamilton είχε στα χέρια του ένα μονοθέσιο με το οποίο μπορούσε να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του. Ήταν ο μοναδικός οδηγός που κόντραρε στα ίσα τον Max Verstappen για τη νίκη, όμως η αμφιλεγόμενη στρατηγική της Mercedes δεν του επέτρεψε να ξεπεράσει τον Ολλανδό.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν η FIA εξέτασε το μονοθέσιο του Βρετανού και το βρήκε εκτός κανονισμών, όσον αφορά τη φθορά της σανίδας στο δάπεδό του. Οι αγωνοδίκες έκριναν πως υπήρξε τεχνική παράβαση και ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του Grand Prix ΗΠΑ.

Η εξέλιξη αυτή ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική για τον Hamilton, ο οποίος έμαθε τα μαντάτα πριν αποχωρήσει από την πίστα. Στην πρώτη του αντίδραση, είπε.

«Φυσικά και είναι πολύ απογοητευτικό να αποκλείομαι από τα αποτελέσματα μετά το τέλος ενός αγώνα, όμως αυτό δεν αναιρεί την πρόοδο που κάναμε αυτό το τριήμερο».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #126 για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles