spot_img

Η Aston Martin αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης της AMR22

Η Aston Martin γνωστοποίησε την ημερομηνία που θα αποκαλύψει το μονοθέσιο της Formula 1 για το 2022, την AMR22.

Η Formula 1 μπαίνει σε μια νέα εποχή το 2022, καθώς θα δούμε για πρώτη φορά τα μονοθέσια που βασίζονται στους ανανεωμένους τεχνικούς κανονισμούς. Η εμφάνιση θα αλλάξει σημαντικά και θα δούμε νέους σχεδιασμούς που δεν θυμίζουν καθόλου όσα βλέπαμε μέχρι σήμερα. Για το λόγο αυτόν οι ομάδες προετοιμάζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς το παραμικρό λάθος στο σχεδιασμό θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την πορεία στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1980s

Η Aston Martin έγινε η πρώτη ομάδα που επιβεβαίωσε πότε θα αποκαλύψει το νέο της “όπλο” για το πρωτάθλημα της Formula 1. H ομάδα του Silverstone, με δημοσίευση στα social media, αποκάλυψε πως το νέο μονοθέσιο θα ονομάζεται AMR22 και θα παρουσιαστεί στις 10 Φεβρουαρίου. Εμφανισιακά η Aston Martin ψάχνει νέα λύση στο χρώμα της AMR22, καθώς η απόχρωση του πράσινου από το 2021 δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε. Επιπλέον, η αφαίρεση της BTW από επίσημο χορηγό αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του ροζ από το μονοθέσιο.

Δείτε την βαθμολόγηση των οδηγών της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία αναδόμησης. Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται υπό κατασκευή, μαζί με μια υπερσύγχρονη αεροδυναμική σήραγγα. Το 2021 ολοκλήρωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών και φέτος, με τους Sebastian Vettel και Lance Stroll, στοχεύει ακόμα πιο ψηλά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

H σεζόν της Formula 1 το 2022 ξεκινά στις 18-20 Μαρτίου, με το GP Μπαχρέιν από την πίστα του Sakhir.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles