spot_img

Η Aston Martin παρουσίασε τη νέα AMR22

Η Aston Martin έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας AMR22 που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2022.

Οι παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων της Formula 1 συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με την Aston Martin να έχει σειρά. Η βρετανική ομάδα πραγματοποίησε την παρουσίαση της νέας AMR22 για το φετινό πρωτάθλημα. Το μονοθέσιο που θα οδηγήσουν οι Sebastian Vettel και Lance Stroll το 2022 αποκαλύφθηκε στις εγκαταστάσεις της στη Μεγάλη Βρετανία.

photo: Aston Martin

Τα αποκαλυπτήρια της AMR22 έγιναν υπό το βλέμμα των δύο οδηγών και του ιδιοκτήτη της Aston Martin, Lawrence Stroll. Επιπλέον, δίπλα τους ήταν τα διαμάντια της φίρμας, Valkyrie AMR Pro, Valhalla και DBX707. Το νέο μονοθέσιο είναι σχεδιασμένο στους κανονισμούς του 2022 και διατηρεί το σκούρο πράσινο χρώμα που είχε την περασμένη χρονιά. Επίσης, οι ροζ γραμμές έχουν αντικατασταθεί από ανοικτό πράσινο χρώμα, ενώ εμφανές είναι και το μαύρο στην εμπρός αεροτομή.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση της παρουσίασης της Red Bull RB18 και της Haas VF-22.

Η εξέλιξη του μονοθεσίου ήταν μία δύσκολη υπόθεση για το τεχνικό τμήμα της ομάδας. Ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, Andrew Green, χαρακτήρισε τις αλλαγές ως μια «τεράστια πρόκληση». Αρκετές ομάδες έχουν δηλώσει πως πρόκειται για τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων 40 ετών.

Photo: Aston Martin

Την περασμένη σεζόν, η βρετανική ομάδα ολοκλήρωσε στην 7η θέση στη βαθμολογία κατασκευαστών και ανέβηκε μόλις μία φορά στο βάθρο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, με την ομάδα να θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο το 2022.

Η Aston Martin AMR22 είναι το πρώτο πραγματικό μονοθέσιο που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Η Haas παρουσίασε τα χρώματα του 2022, όμως το μονοθέσιο που έδειξε θα διαφέρει από αυτό που θα πατήσει πίστα στη, Βαρκελώνη. Επιπλέον, η Red Bull Racing παρουσίασε την RB18, όμως το μονοθέσιο που είδαμε είναι παρόμοιο με το showcar που είχε παρουσιάσει η Formula 1 το 2021.

Photo: Aston Martin
Δείτε το βίντεο παρουσίασης της νέας Aston Martin AMR22.

 

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles