spot_img

Η Ferrari ανακοίνωσε αλλαγές στο Τεχνικό της Τμήμα

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, η Ferrari ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών που στοχεύουν στη καλύτερη δυνατή λειτουργία μέσα στο εργοστάσιό της.

Η ομάδα του Maranello είχε τρεις πολύ απογοητευτικούς αγώνες στο ξεκίνημα του 2020, όντας στην 5η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και με μόλις ένα βάθρο στον εναρκτήριο αγώνα δια χειρός Charles Leclerc. Μετά το τέλος του GP Ουγγαρίας, ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto αποκάλυψε πως θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη κορυφή.

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η Ferrari ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση στη τεχνική της ομάδα, ώστε να απλοποιηθεί ο τρόπος λειτουργίας της και να δώσει τις απαραίτητες δυνάμεις στο εκάστοτε τμήμα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Επιπλέον, ανακοινώθηκε το Τμήμα Ανάπτυξης Απόδοσης με επικεφαλής τον Enrico Cardile. Όσον αναφορά τους υπόλοιπους τομείς, ο Enrico Gualtieri παραμένει επικεφαλής του τμήματος Κινητήριας Μονάδας, ο Laurent Mekies διατηρείται ως Αγωνιστικός Διευθυντής, ενώ ο Simone Resta συνεχίσει ως επικεφαλής του Τμήματος Σασί.

Ο Binotto στην ανακοίνωση, σημείωσε πως ο Rory Byrne, o άνθρωπος που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εποχή Schumacher, θα έχει έναν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη του μονοθεσίου.

Χρειαζόμασταν μια αλλαγή στη κατεύθυνσή μας ώστε να ξεκαθαρίσουμε τις αρμοδιότητες μας και τη διαδικασία λειτουργίας. Πιστεύουμε πως το προσωπικό της Ferrari είναι στο υψηλότατο δυνατό επίπεδο και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους αντιπάλους μας. Πρέπει όμως να κάνουμε μια αποφασιστική αλλαγή ώστε υψώσουμε τον πήχη. Το τμήμα του Enrico Cardile θα έχει στη διάθεσή του την εμπειρία του Rory Byrne και πολύ αξιόλογους μηχανικούς όπως ο David Sanchez. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Έχουμε χτίσει τα θεμέλια μιας διαδικασίας που θα οδηγήσει σε έναν νέο κύκλο επιτυχιών. Θα πάρει χρόνο και θα έχουμε στραβοπατήματα όπως αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα. Ωστόσο πρέπει να αντιδράμε έγκαιρα σε τέτοιες περιπτώσεις με δύναμη και αποφασιστικότητα ώστε να είμαστε και πάλι στην κορυφή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Άκου την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles