spot_img

Η Ferrari είναι τρεις μήνες πίσω σε εξέλιξη μετά το Σίλβερστον

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η Scuderia Ferrari καθώς η εξέλιξη της SF-24 έχει μείνει πολύ πίσω έπειτα από το αποτυχημένο πακέτο αναβαθμίσεων της Ισπανίας.

Στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν της Formula 1, η μόνη ομάδα που έδειχνε ικανή να κερδίσει τη Red Bull Racing ήταν η Scuderia Ferrari. H ιταλική ομάδα είχε ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο και η SF-24 έδειχνε πως βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όλα άλλαξαν όμως μετά το Grand Prix Μονακό και τη νίκη του Charles Leclerc. Η Ferrari παρουσίασε στον αγώνα της Ισπανίας ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων, το οποίο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Μάλιστα δημιούργησε τόσα προβλήματα στο στήσιμο της SF-24 που οι μηχανικοί της ιταλικής ομάδας αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο πακέτο που είχαν στον αγώνα της Ίμολα.

Ο Carlos Sainz θεωρεί καταστροφικό το γεγονός πως η Ferrari έχασε τόσο χρόνο εξέλιξης με το πακέτο της Βαρκελώνης.

«Έχουμε το ίδιο μονοθέσιο με την Ίμολα και από τότε όλες οι ομάδες έχουν βρει αρκετά δέκατα στην εξέλιξη του μονοθεσίου τους. Εμείς όχι. Έχουμε χάσει δύο με τρεις μήνες εξέλιξης στους οποίους θα μπορούσαμε να βρούμε επιπλέον απόδοση. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε πάρει σωστές αποφάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στον αγώνα του Σίλβερστον επιστρέψαμε στα βασικά, με ένα μονοθέσιο που είναι καλό και πρέπει τώρα να το βελτιώσουμε. Δυστυχώς τώρα οι αντίπαλοί μας είναι ξεκάθαρο πως είναι ένα βήμα μπροστά μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας και της νίκης του Hamilton πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ισπανός πρόσθεσε πως πρέπει να πορευτεί με τα υπάρχοντα δεδομένα μέχρι να βρεθεί λύση.

«Αυτή είναι η κατάστασή μας. Εμπιστεύομαι την ομάδα να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το πακέτο που θα έχουμε από πίστα σε πίστα μέχρι να έχουμε ένα καλό πακέτο. Δεν θέλουμε να έχουμε αναπηδήσεις στις γρήγορες στροφές και να είναι πολύ καλό στις αργές στροφές. Όταν έχουμε την αναβάθμιση που θέλουμε τότε θα σκεφτούμε για το πώς θα παλέψουμε με τους αντιπάλους μας».

Η Ferrari παραμένει δεύτερη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, 71 βαθμούς πίσω από τη Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles