spot_img

Η Ferrari φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στη μονάδα ισχύος

Η Ferrari θα φέρει βελτιώσεις στη μονάδα ισχύος της μετά την καλοκαιρινή διακοπή, με τον επικεφαλής της, Mattia Binotto, να εξηγήσει τη διαδικασία της αναβάθμισής της, αλλά και τη βαρύτητα που θα έχει αυτή στην απόδοση των μονοθεσίων τους.

Με τη λήξη του GP Ουγγαρίας, η Ferrari έφτασε τη McLaren στη βαθμολογία του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με τις 2 ομάδες να είναι ισόβαθμες στην τρίτη θέση με 163 πόντους. Στην προσπάθεια να κερδίσει τη μάχη της τρίτης θέσης, η Ιταλική ομάδα θα έχει αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Αυγούστου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα είναι ένας εφικτός στόχος. Αυτή τη στιγμή έχουμε ισοβαθμία με τη McLaren. Η ομάδα έχει σημειώσει πρόοδο, βελτιωνόμαστε, πιστεύω λοιπόν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εάν πετύχουμε το στόχο μας, θα είναι συνέπεια του γεγονότος ότι παρουσιάζουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Η Ferrari λοιπόν, ετοιμάζει ένας είδος αναβάθμισης στη μονάδα ισχύος μετά το καλοκαίρι. Χωρίς να ξεκαθαρίσει το πότε θα έρθουν οι αναβαθμίσεις της μονάδας ισχύος, ο Binotto επιβεβαίωσε ότι δε θα συμβεί πριν το GP Ιταλίας. Αυτό σημαίνει ότι η νέα μονάδα ισχύος που θα έχει ο Charles Leclerc στο GP Βελγίου, θα είναι ίδια με τις προηγούμενες, χωρίς τις νέες αναβαθμίσεις.

Ο επικεφαλής της Ferrari ξεκαθάρισε ότι έρχονται κι άλλες σχετικές αναβαθμίσεις ως το τέλος της σεζόν.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, θα έχουμε φέρει την αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, με βάση τους κανονισμούς του 2021, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν όλα τα επιμέρους εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα το ICE, το τούρμπο, το MGU-H, τις μπαταρίες, το MGU-K, κλπ. Εμείς, από την αρχή της σεζόν, δεν αλλάξαμε εξ’ ολοκλήρου τη νέα μονάδα ισχύος μας. Άρα, απομένουν αναβαθμίσεις σε κάποια εξαρτήματα, τα οποία είναι της προηγούμενης σεζόν. Εμείς, όμως, θα φέρουμε μια εξέλιξη αυτών.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Ferrari θα διεκδικήσει Πρωτάθλημα το 2022;

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο Binotto περιμένει τη Ferrari να κερδίσει σε απόδοση με τις αναβαθμίσεις που θα φέρει.

Οι αναβαθμίσεις που θα έρθουν, αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της πορείας μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ακόμα σημαντικότερη, όμως, θα είναι για εμάς η εμπειρία που θα αποκτήσουμε, η οποία θα βοηθήσει για το 2022. Όλα τα παραπάνω, είναι συστατικά για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο και πιστεύω πως η τρίτη θέση είναι πιθανό να έρθει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Carlos Sainz έχει ήδη χρησιμοποιήσει και τις 3 μονάδες ισχύος που έχουν οι οδηγοί στη διάθεσή τους τη φετινή σεζόν. Στην επόμενη αλλαγή, θα δεχτεί ποινή θέσεων στο grid. O Charles Leclerc στο GP Ουγγαρίας είχε τη δεύτερη αντίστοιχη μονάδα ισχύος, αυτή όμως καταστράφηκε στο ατύχημα που είχε στην εκκίνηση. Επομένως, στο GP Βελγίου θα χρησιμοποιήσει την τελευταία διαθέσιμη μονάδα ισχύος.

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles