spot_img

Η Ferrari γιορτάζει την κατάκτηση του Le Mans τη Μόντσα

H Scuderia Ferrari αναμένεται να έχει διαφορετική νοοτροπία στον εντός έδρας αγώνα της στη Μόντσα τον Σεπτέμβριο.

H Ferrari μπορεί στη Formula 1 να αγνοεί εδώ και χρόνια τίτλους, όμως δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο στις υπόλοιπες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τον περασμένο Ιούνιο η Scuderia κατέκτησε τη νίκη στις 24H Le Mans χάρη στους James Calado, Alessandro Pier Guidi και Antonio Giovinazzi, με το εντυπωσιακό hypercar 499P.

H νίκη ενθουσίασε και με το παραπάνω τους Ιταλούς φιλάθλους, οι οποίοι κατέκλυσαν τους δρόμους του Μαρανέλο για την παρέλαση των νικητών του μεγαλύτερου αγώνα αντοχής στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Την επιτυχία αυτή παρακολούθησε από κοντά ο Charles Leclerc και σίγουρα «άναψε» μια φλόγα μέσα του, όχι μόνο για να συμμετάσχει στο Μαν αλλά και για να κερδίσει με τα κόκκινα στη Formula 1.

Photo: Ferrari

Η Scuderia Ferrari αναμένεται να τιμήσει το θρίαμβο της ομάδας του WEC. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Giuliano Duchessa, η ιταλική ομάδα στο Grand Prix Ιταλίας της Μόντσα θα έχει έναν ιδιαίτερο χρωματισμό στα μονοθέσιά της.

Η SF-23 των Charles Leclerc και Carlos Sainz θα «ντυθεί» στα χρώματα της 499P για να γιορτάσει το ιστορικό αποτέλεσμα την πρώτη χρονιά μετά 50 χρόνια απουσίας από την κορυφαία κατηγορία. Έτσι οι δύο οδηγοί θα έχουν επιπλέον ώθηση ώστε μαζί με τη στήριξη των τιφόζι να επιδιώξουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Scuderia Ferrari θα αγωνιστεί στον αγώνα της Μόντσα με έναν ειδικό χρωματισμό στα δύο της μονοθέσια.

Το Grand Prix Ιταλίας είναι προγραμματισμένο για τις 1-3 Σεπτεμβρίου.

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles